Zařízení & příslušenství
Lu ji chi (braised chicken wings)
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 portions
Suroviny
-
sesame oil20 g
-
brown sugar30 g
-
garlic cloves cut into slices30 g
-
star anise1
-
ground white pepper½ tsp
-
light soy sauce150 g
-
dark soy sauce30 g
-
water500 g
-
cinnamon quill1
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)50 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into lengths (5 cm)2
-
chicken wings (approx. 8), cut into halves at the joint600 - 800 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 portions
Sodík
12284.8 mg
Protein
141.4 g
Kalorie
9101 kJ /
2166.9 kcal
Tuk
160.2 g
Vláknina
11.2 g
Nasycený tuk
45.9 g
Sacharidy
41.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Around Asia
72 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Braised pork belly
55 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Pork ribs with black bean sauce
2 godz.
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 godz. 50 min
Lemon Chicken
25 min