
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g sesame oil
- 30 g brown sugar
- 30 g garlic cloves cut into slices
- 1 star anise
- ½ tsp ground white pepper
- 150 g light soy sauce
- 30 g dark soy sauce
- 500 g water
- 1 cinnamon quill
- 50 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 2 spring onions/shallots trimmed and cut into lengths (5 cm)
- 600 - 800 g chicken wings (approx. 8), cut into halves at the joint
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 2166.9 kcal / 9101 kJ
- Protein
- 141.4 g
- Tuk
- 160.2 g
- Sacharidy
- 41.6 g
- Vláknina
- 11.2 g
- Nasycený tuk
- 45.9 g
- Sodík
- 12284.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Taiwanese three cup chicken
20min
Lemon Chicken
25min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Pork ribs with black bean sauce
2hod.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3hod. 10min
Hong shao rou (braised pork belly)
1hod. 15min
Rice Wine Chicken
30min
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Sweet and sour pork ribs
40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min