Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g sesame oil
- 30 g brown sugar
- 30 g garlic cloves, cut into slices
- 1 star anise
- ½ tsp ground white pepper
- 150 g light soy sauce
- 30 g dark soy sauce
- 500 g water
- 1 cinnamon quill
- 50 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into lengths (5 cm)
- 600 - 800 g chicken wings (approx. 8), cut into halves at the joint
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 9101 kJ / 2166.9 kcal
- Protein
- 141.4 g
- Sacharidy
- 41.6 g
- Tuk
- 160.2 g
- Nasycený tuk
- 45.9 g
- Vláknina
- 11.2 g
- Sodík
- 12284.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Braised pork belly
55min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Rice Wine Chicken
30min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 Min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min