Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- oil, for greasing
- 140 g milk
- 20 g caster sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 270 g baker's flour, plus extra for dusting
- 30 g plain flour
- 1 egg
- ¼ tsp salt
- 30 g unsalted butter, softened
Topping
- 60 g unsalted butter, softened
- 60 g caster sugar
- 1 tsp milk powder
- 120 g baker's flour
- ½ egg, lightly beaten
- baker's flour, for dusting
Assembly
- ½ egg, lightly beaten
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1468 kJ / 349 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 49.1 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Pineapple Tarts
1h 30min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Mantou buns
1h 30min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Egg Tarts
50min