Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- oil, for greasing
- 140 g milk
- 20 g caster sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 270 g baker's flour, plus extra for dusting
- 30 g plain flour
- 1 egg
- ¼ tsp salt
- 30 g unsalted butter, softened
Topping
- 60 g unsalted butter, softened
- 60 g caster sugar
- 1 tsp milk powder
- 120 g baker's flour
- ½ egg, lightly beaten
- baker's flour, for dusting
Assembly
- ½ egg, lightly beaten
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1468 kJ / 349 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 49.1 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Japanese Cheese Tarts
1 godz. 55 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Pineapple Tarts
1h 30 min
Kaya Kok (Kaya Puffs)
1h 10 min
Yam Rice
45 Min
Hakka Yam Abacus
20 Min
Authentic Meat Floss
1sa 40 dk
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Mantou buns
1h 30 min
Gai Dan Gou (Chinese Steamed Egg Sponge Cupcakes)
30 min