Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- oil, for greasing
- 140 g milk
- 20 g caster sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 270 g baker's flour, plus extra for dusting
- 30 g plain flour
- 1 egg
- ¼ tsp salt
- 30 g unsalted butter, softened
Topping
- 60 g unsalted butter, softened
- 60 g caster sugar
- 1 tsp milk powder
- 120 g baker's flour
- ½ egg, lightly beaten
- baker's flour, for dusting
Assembly
- ½ egg, lightly beaten
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1468 kJ / 349 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 49.1 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Taiwanese sticky rice
1u. 40min
Egg Tarts
50 Min
Hakka Yam Abacus
20 min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1 Std.
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9 Std. 30 Min
Taro bread
4h 20 min
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 Std. 45 Min
Pandan chiffon cake
5u. 15min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Japanese Cheese Tarts
1h 55 min