Zařízení & příslušenství
Pork and gravy with red wine cabbage
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
6 portions
Suroviny
-
pork scotch fillets (approx. 6 steaks)700 - 800 g
-
salt plus extra to taste1 ½ tsp
-
paprika½ tsp
-
oil1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
pitted prunes plus 3 extra prunes40 g
-
red cabbage cut into pieces500 g
-
raisins50 g
-
red wine250 g
-
unsalted butter30 g
-
white sugar1 tbsp
-
whole cloves4
-
red wine vinegar20 g
-
brown onion cut into quarters200 g
-
garlic cloves3
-
tomato paste20 g
-
water400 g
-
potatoes (approx. 300-350 g), peeled and cut into 3-4 cm pieces2 - 3
-
dried shiitake mushrooms or dried porcini mushrooms (see Tips)6
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
907.8 mg
Protein
31.7 g
Kalorie
1562.7 kJ /
372.1 kcal
Tuk
14.4 g
Vláknina
5.9 g
Nasycený tuk
5.8 g
Sacharidy
26.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Simply Delicious
88 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Beef ragu
1hod. 25min.
Pork and apple cider stew
1hod. 40min.
Chicken cacciatore
50min.
Beef stroganoff
35min.
Hungarian goulash
1hod. 30min.
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3hod. 15min.
Creamy turkey stew (TM5)
3hod. 50min.
Beef "Burgundy"
40min.
Hunters' stew
1hod.
Beef spezzatino
1hod. 45min.
Veal pizzaiola
40min.
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1hod. 20min.