Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 - 800 g pork scotch fillets (approx. 6 steaks)
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp paprika
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 tbsp oil
- 40 g pitted prunes, plus 3 extra prunes
- 500 g red cabbage, cut into pieces
- 50 g raisins
- 250 g red wine
- 30 g unsalted butter
- 1 tbsp white sugar
- 4 whole cloves
- 20 g red wine vinegar
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 20 g tomato paste
- 6 dried shiitake mushrooms or dried porcini mushrooms (see Tips)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 2 - 3 potatoes (approx. 300-350 g), peeled and cut into 3-4 cm pieces
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1562.7 kJ / 372.1 kcal
- Protein
- 31.7 g
- Sacharidy
- 26.5 g
- Tuk
- 14.4 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 907.8 mg
Alternativní recepty
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 λεπτ.
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Veal pizzaiola
40 λεπτ.
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Pork fillet with mustard
35 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Beef goulash with dumplings
1 Std. 45 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min