Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 250 g pork tenderloin, all visible fat removed and cut into pieces (2 cm)
- 150 g diced bacon
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 2 tsp ground smoked paprika
- ¼ tsp chilli powder
- 400 g canned chopped tomatoes
- 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 2 tbsp tomato paste
- 2 tsp English mustard
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 3 tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 tbsp natural yoghurt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1768.8 kJ / 421 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 34.6 g
- Tuk
- 10.6 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 16.8 g
- Sodík
- 1750.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beef stroganoff
35 Min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 Min
Chilli beef with lemon feta
30 Min
Sausage and butter bean winter stew
25 Min
Lamb spezzatino
1h 45 min
Beef "Burgundy"
40 Min
Irish stew
1h 30min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Beef and mushroom hot pot
2h
Chilli beef with lemon feta
30 Min
Chorizo meatballs and potato stew
40 Min
Beef ragu
1h 25 min