
Zařízení & příslušenství
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
Příprava 10min
Celkový 30min
2 portions
Suroviny
-
vegetable oil20 g
-
fresh ginger peeled and cut into thin slices10 g
-
pork ribs cut into pieces (4-5 cm - see Tips)500 g
-
rock sugar broken into pieces (1-2 cm - see Tips)50 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)30 g
-
rice wine vinegar50 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce15 g
Nutriční hodnoty na 2 portions
Kalorie
1650 kcal /
6931.6 kJ
Protein
98 g
Tuk
113.4 g
Sacharidy
63.8 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
38.7 g
Sodík
1994.9 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Around Asia
72 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland