Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g vegetable oil
- 10 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 500 g pork ribs, cut into pieces (4-5 cm - see Tips)
- 50 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tips)
- 30 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 50 g rice wine vinegar
- 15 g light soy sauce
- 15 g dark soy sauce
- Nutriční hodnoty
- na 2 portions
- Kalorie
- 6931.6 kJ / 1650 kcal
- Protein
- 98 g
- Sacharidy
- 63.8 g
- Tuk
- 113.4 g
- Nasycený tuk
- 38.7 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1994.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Sweet and sour pork ribs
35min
Taiwanese three cup chicken
20min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Braised pork belly
55min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Sweet and sour pork ribs
40min