Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g vegetable oil
- 10 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 500 g pork ribs, cut into pieces (4-5 cm - see Tips)
- 50 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tips)
- 30 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 50 g rice wine vinegar
- 15 g light soy sauce
- 15 g dark soy sauce
- Nutriční hodnoty
- na 2 portions
- Kalorie
- 6931.6 kJ / 1650 kcal
- Protein
- 98 g
- Sacharidy
- 63.8 g
- Tuk
- 113.4 g
- Nasycený tuk
- 38.7 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1994.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sweet and sour pork ribs
40min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Braised pork belly
55 min
Sweet and sour pork ribs
40min
Sweet and sour pork ribs
35min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 godz. 40 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min