Zařízení & příslušenství
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 portions
Suroviny
-
pork ribs cut into pieces (4-5 cm - see Tips)500 g
-
cornflour1 tbsp
-
vegetable oil20 g
-
fresh ginger peeled and cut into thin slices10 g
-
rock sugar broken into pieces (1-2 cm - see Tips)50 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)30 g
-
rice wine vinegar50 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce15 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
886.2 mg
Protein
40.7 g
Kalorie
3941.9 kJ /
942.2 kcal
Tuk
68.9 g
Vláknina
0.8 g
Nasycený tuk
20.3 g
Sacharidy
32.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Around Asia
72 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Taiwanese three cup chicken
20min.
Braised pork belly
55min.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min.
Salted Fish Pork Belly
30min.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min.
Sweet and sour pork ribs
40min.
Steamed Pork Patty With Rice
25min.
Pork Ball Soup With Cabbage
25min.
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min.
Pork ribs with black bean sauce
2hod.
Hong shao rou (braised pork belly)
1hod. 15min.