Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g vegetable oil
- 10 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 500 g pork ribs, cut into pieces (4-5 cm - see Tips)
- 50 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tips)
- 30 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 50 g rice wine vinegar
- 15 g light soy sauce
- 15 g dark soy sauce
- Nutriční hodnoty
- na 2 portions
- Kalorie
- 6931.6 kJ / 1650 kcal
- Protein
- 98 g
- Sacharidy
- 63.8 g
- Tuk
- 113.4 g
- Nasycený tuk
- 38.7 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1994.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pineapple Pork Ribs
1 godz. 10 min
Braised pork belly
55 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Sweet and sour pork ribs
40min
Sweet and sour pork ribs
40min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3u. 40min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Rice Wine Chicken
30min