Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 - 800 g pork ribs, cut into ribs
- 800 g water, plus extra for boiling
- 3 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded and cut in long pieces
- 1 tbsp potato starch
- ½ tsp white sugar
- ¼ tsp ground white pepper
- ¼ tsp salt
- 2 tbsp Chinese black bean sauce
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp rice wine vinegar
- 1 - 2 spring onions/shallots, cut into slices, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3124.2 kJ / 743.9 kcal
- Protein
- 89.4 g
- Sacharidy
- 15.9 g
- Tuk
- 35.3 g
- Nasycený tuk
- 13.4 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 2727.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sweet and sour pork ribs
40 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Pork belly with spring onions
1 Std. 10 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Braised pork belly
55 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
San bei ji (three cup chicken)
35min
White Radish Pork Rib Soup
3h