Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 - 800 g pork ribs, cut into ribs
- 800 g water, plus extra for boiling
- 3 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded and cut in long pieces
- 1 tbsp potato starch
- ½ tsp white sugar
- ¼ tsp ground white pepper
- ¼ tsp salt
- 2 tbsp Chinese black bean sauce
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp rice wine vinegar
- 1 - 2 spring onions/shallots, cut into slices, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3124.2 kJ / 743.9 kcal
- Protein
- 89.4 g
- Sacharidy
- 15.9 g
- Tuk
- 35.3 g
- Nasycený tuk
- 13.4 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 2727.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pork belly with spring onions
1h 10 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 min
Spring onion pork ribs
1h
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 dk
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
San bei ji (three cup chicken)
35 dk
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Ginger chicken wings
40min