
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 - 800 g pork ribs cut into ribs
- 800 g water plus extra for boiling
- 3 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli deseeded and cut in long pieces
- 1 tbsp potato starch
- ½ tsp white sugar
- ¼ tsp ground white pepper
- ¼ tsp salt
- 2 tbsp Chinese black bean sauce
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp rice wine vinegar
- 1 - 2 spring onions/shallots cut into slices, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 743.9 kcal / 3124.2 kJ
- Protein
- 89.4 g
- Tuk
- 35.3 g
- Sacharidy
- 15.9 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 13.4 g
- Sodík
- 2727.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pineapple Pork Ribs
1hod. 10min
Sweet and Sour Pork Ribs
45min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Sweet and sour pork ribs
35min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Hong shao rou (braised pork belly)
1hod. 15min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Rice Wine Chicken
30min
Braised pork belly
55min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min