Zařízení & příslušenství
Pork ribs with black bean sauce
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
2 portions
Suroviny
-
pork ribs cut into ribs600 - 800 g
-
water plus extra for boiling800 g
-
garlic cloves3
-
fresh long red chilli deseeded and cut in long pieces1
-
potato starch1 tbsp
-
white sugar½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
Chinese black bean sauce2 tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
soy sauce1 tbsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
spring onions/shallots cut into slices, for garnishing1 - 2
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
2727.5 mg
Protein
89.4 g
Kalorie
3124.2 kJ /
743.9 kcal
Tuk
35.3 g
Vláknina
3.4 g
Nasycený tuk
13.4 g
Sacharidy
15.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Yum Cha
9 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Taiwanese three cup chicken
20min.
Braised pork belly
55min.
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3hod. 10min.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min.
Pineapple Pork Ribs
1hod. 10min.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min.
San bei ji (three cup chicken)
35min.
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min.
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min.
Rice Wine Chicken
30min.
Hong shao rou (braised pork belly)
1hod. 15min.