Hong shao rou (braised pork belly)

Hong shao rou (braised pork belly)

3.4 112 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
4 portions

Suroviny

  • piece fresh ginger peeled
    3 cm
  • boneless pork belly, rind on cut into pieces (5 cm)
    800 g
  • rock sugar broken into pieces (1-2 cm - see Tips)
    50 g
  • light soy sauce
    25 g
  • dark soy sauce
    5 g
  • Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
    60 g
  • water (optional - see Tips)
    50 - 80 g
  • fresh coriander leaves only, for garnishing
    2 sprigs

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 portions

Sodík 2368.1 mg
Protein 161.3 g
Kalorie 8455.2 kJ / 2013.1 kcal
Tuk 131.1 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 48.8 g
Sacharidy 52.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...