Hong shao rou (braised pork belly)
TM6 TM5 TM31

Hong shao rou (braised pork belly)

3.4 (104 hodnocení)

Suroviny

  • 3 cm piece fresh ginger, peeled
  • 800 g boneless pork belly, rind on, cut into pieces (5 cm)
  • 50 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tips)
  • 25 g light soy sauce
  • 5 g dark soy sauce
  • 60 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
  • 50 - 80 g water (optional - see Tips)
  • 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing

Nutriční hodnoty
na 4 portions
Kalorie
8455.2 kJ / 2013.1 kcal
Protein
161.3 g
Sacharidy
52.9 g
Tuk
131.1 g
Nasycený tuk
48.8 g
Vláknina
1.2 g
Sodík
2368.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty