
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 cm piece fresh ginger peeled
- 800 g boneless pork belly, rind on cut into pieces (5 cm)
- 50 g rock sugar broken into pieces (1-2 cm - see Tips)
- 25 g light soy sauce
- 5 g dark soy sauce
- 60 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 50 - 80 g water (optional - see Tips)
- 2 sprigs fresh coriander leaves only, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 2013.1 kcal / 8455.2 kJ
- Protein
- 161.3 g
- Tuk
- 131.1 g
- Sacharidy
- 52.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 48.8 g
- Sodík
- 2368.1 mg
Alternativní recepty
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Hong Kong-style roast pork belly
10h
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Pork belly with spring onions
1h 10min
Sweet and sour pork ribs
40min
Braised pork belly
55min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min