Hong shao rou (braised pork belly)

Hong shao rou (braised pork belly)

3.4 105 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod. 15min
4 portions

Suroviny

  • piece fresh ginger peeled
    3 cm
  • boneless pork belly, rind on cut into pieces (5 cm)
    800 g
  • rock sugar broken into pieces (1-2 cm - see Tips)
    50 g
  • light soy sauce
    25 g
  • dark soy sauce
    5 g
  • Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
    60 g
  • water (optional - see Tips)
    50 - 80 g
  • fresh coriander leaves only, for garnishing
    2 sprigs

Nutriční hodnoty na 4 portions

Kalorie 2013.1 kcal / 8455.2 kJ
Protein 161.3 g
Tuk 131.1 g
Sacharidy 52.9 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 48.8 g
Sodík 2368.1 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...