Zařízení & příslušenství
Hong shao rou (braised pork belly)
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
4 portions
Suroviny
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
boneless pork belly, rind on cut into pieces (5 cm)800 g
-
rock sugar broken into pieces (1-2 cm - see Tips)50 g
-
light soy sauce25 g
-
dark soy sauce5 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)60 g
-
water (optional - see Tips)50 - 80 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing2 sprigs
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 portions
Sodík
2368.1 mg
Protein
161.3 g
Kalorie
8455.2 kJ /
2013.1 kcal
Tuk
131.1 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
48.8 g
Sacharidy
52.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Taiwanese three cup chicken
20min.
Braised pork belly
55min.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min.
Salted Fish Pork Belly
30min.
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min.
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30min.
San bei ji (three cup chicken)
35min.
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min.
Taiwanese sticky rice
1hod. 40min.
Pork ribs with black bean sauce
2hod.
Rice Wine Chicken
30min.