Zařízení & příslušenství
Hong shao rou (braised pork belly)
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
4 portions
Suroviny
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
boneless pork belly, rind on cut into pieces (5 cm)800 g
-
rock sugar broken into pieces (1-2 cm - see Tips)50 g
-
light soy sauce25 g
-
dark soy sauce5 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)60 g
-
water (optional - see Tips)50 - 80 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing2 sprigs
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 portions
Sodík
2368.1 mg
Protein
161.3 g
Kalorie
8455.2 kJ /
2013.1 kcal
Tuk
131.1 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
48.8 g
Sacharidy
52.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pineapple Pork Ribs
1hod. 10min.
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min.
Braised pork belly
55min.
Hong Kong-style roast pork belly
10hod.
Taiwanese sticky rice
1hod. 40min.
San bei ji (three cup chicken)
35min.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min.
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30min.
Pork ribs with black bean sauce
2hod.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min.
Thai-style grilled pork skewers
7hod. 25min.