Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 800 g boneless pork belly, rind on, cut into pieces (5 cm)
- 50 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tips)
- 25 g light soy sauce
- 5 g dark soy sauce
- 60 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 50 - 80 g water (optional - see Tips)
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 8455.2 kJ / 2013.1 kcal
- Protein
- 161.3 g
- Sacharidy
- 52.9 g
- Tuk
- 131.1 g
- Nasycený tuk
- 48.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 2368.1 mg
Alternativní recepty
Sweet and sour pork ribs
40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Pork belly with spring onions
1h 10min
Braised pork belly
55min
Sweet and sour pork ribs
40min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min