Thajská mrkvová polévka s kuřecím masem

Thajská mrkvová polévka s kuřecím masem

4.7 118 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 55min
4 porce

Suroviny

  • kuřecích prsou, bez kůže a kostí nakrájených na proužky
    500 gramů
  • soli
    1 čajová lžička
  • cibule napůl
    60 gramů
  • olivového oleje
    20 gramů
  • mrkve oloupané, na kousky
    500 gramů
  • čerstvého zázvoru oloupaného, na kousky
    15 gramů
  • zeleninového vývaru
    700 gramů
  • pomerančové šťávy, čerstvě vymačkané
    120 gramů
  • pomerančové kůry, strouhané
    1 polévková lžíce
  • zakysané smetany, 10% tuku plus na ozdobu
    80 gramů
  • mletého černého pepře
    1 špetka
  • černých sezamových semínek
    20 gramů
  • čerstvého koriandru jen lístky, nasekaného
    3 snítky

Nutriční hodnoty na 4 porce

Kalorie 1204 kcal / 5055 kJ
Protein 112 g
Tuk 53 g
Sacharidy 76 g
Vláknina 17 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...