Zařízení & příslušenství
Thajská mrkvová polévka s kuřecím masem
Příprava 15min.
Celkový 55min.
4 porce
Suroviny
-
500 gramů kuřecích prsou, bez kůže a kostí nakrájených na proužky
-
1 čajová lžička soli
-
60 gramů cibule napůl
-
20 gramů olivového oleje
-
500 gramů mrkve oloupané, na kousky
-
15 gramů čerstvého zázvoru oloupaného, na kousky
-
700 gramů zeleninového vývaru
-
120 gramů pomerančové šťávy, čerstvě vymačkané
-
1 polévková lžíce pomerančové kůry, strouhané
-
80 gramů zakysané smetany, 10% tuku plus na ozdobu
-
1 špetka mletého černého pepře
-
20 gramů černých sezamových semínek
-
3 snítky čerstvého koriandru jen lístky, nasekaného
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 porce
Protein
112 g
Kalorie
5055 kJ /
1204 kcal
Tuk
53 g
Vláknina
17 g
Sacharidy
76 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vyváženě
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Thajská polévka s krevetami (Tom Kha Goong)
40min.
Krevetová polévka s batáty
45min.
Dýňovo-rajčatová polévka s kokosovým mlékem
35min.
Mexická rajčatová polévka s kuřetem
45min.
Květáková kari polévka
45min.
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45min.
Thajská polévka s krevetami
30min.
Polévka Tom Yum
15min.
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55min.
Rybí polévka s kokosovým mlékem a batáty
35min.
Pappa al pomodoro
15min.
Indické máslové kuře (Butter chicken)
1hod.