
Zařízení & příslušenství
Thajská mrkvová polévka s kuřecím masem
Příprava 15min
Celkový 55min
4 porce
Suroviny
-
kuřecích prsou, bez kůže a kostí nakrájených na proužky500 gramů
-
soli1 čajová lžička
-
cibule napůl60 gramů
-
olivového oleje20 gramů
-
mrkve oloupané, na kousky500 gramů
-
čerstvého zázvoru oloupaného, na kousky15 gramů
-
zeleninového vývaru700 gramů
-
pomerančové šťávy, čerstvě vymačkané120 gramů
-
pomerančové kůry, strouhané1 polévková lžíce
-
zakysané smetany, 10% tuku plus na ozdobu80 gramů
-
mletého černého pepře1 špetka
-
černých sezamových semínek20 gramů
-
čerstvého koriandru jen lístky, nasekaného3 snítky
Nutriční hodnoty na 4 porce
Kalorie
1204 kcal /
5055 kJ
Protein
112 g
Tuk
53 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
17 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Vyváženě
11 recept
Česká republika
Česká republika