Thajská mrkvová polévka s kuřecím masem

Thajská mrkvová polévka s kuřecím masem

4.6 135 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 55min.
4 porce

Suroviny

  • 500 gramů kuřecích prsou, bez kůže a kostí nakrájených na proužky
  • 1 čajová lžička soli
  • 60 gramů cibule napůl
  • 20 gramů olivového oleje
  • 500 gramů mrkve oloupané, na kousky
  • 15 gramů čerstvého zázvoru oloupaného, na kousky
  • 700 gramů zeleninového vývaru
  • 120 gramů pomerančové šťávy, čerstvě vymačkané
  • 1 polévková lžíce pomerančové kůry, strouhané
  • 80 gramů zakysané smetany, 10% tuku plus na ozdobu
  • 1 špetka mletého černého pepře
  • 20 gramů černých sezamových semínek
  • 3 snítky čerstvého koriandru jen lístky, nasekaného

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 porce

Protein 112 g
Kalorie 5055 kJ / 1204 kcal
Tuk 53 g
Vláknina 17 g
Sacharidy 76 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...