Thajská mrkvová polévka s kuřecím masem
TM5 TM6

Thajská mrkvová polévka s kuřecím masem

4.8 (48 rating)

Suroviny

  • 500 gramů kuřecích prsou, bez kůže a kostí, nakrájených na proužky
  • 1 polévková lžíce pomerančové kůry, strouhané
  • 60 gramů cibule, napůl
  • 20 gramů olivového oleje
  • 500 gramů mrkve, oloupané, na kousky
  • 15 gramů čerstvého zázvoru, oloupaného, na kousky
  • 700 gramů zeleninového vývaru
  • 120 gramů pomerančové šťávy, čerstvě vymačkané
  • 80 gramů zakysané smetany, 10% tuku, plus na ozdobu
  • 1 čajová lžička soli
  • 1 špetka mletého černého pepře
  • 20 gramů černých sezamových semínek
  • 3 snítky čerstvého koriandru, jen lístky, nasekaného

Nutriční hodnoty
na 4 porce
Kalorie
5055 kJ / 1204 kcal
Protein
112 g
Sacharidy
76 g
Tuk
53 g
Vláknina
17 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 84 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30dennímu zkušebnímu období a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty