
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g kartofler skåret i mindre stykker (3-4 cm)
- 30 g olivenolie plus ekstra til smøring
-
6
kulmule bøffer (120-200 g hver)
nebo 6 hvid fisk, fileter (120-200 g hver), alle typer hvid fisk - 2 tsk salt efter smag
- 150 g løg skåret i halve
- 1 fed hvidløg
- 100 g gulerødder skåret i mindre stykker
- 30 g olivenolie
- 50 g hvidvin (volitelně)
- 400 g tomat skåret i mindre stykker
- ½ tsk sort peber, stødt
- 100 g vand
- salt efter smag
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 302 kcal / 1269 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 25 g
- Vláknina
- 3.4 g
Alternativní recepty
Dampet laks med ingefærsglaze
30 Min
Veracruzisk hvidfsk
30 Min
Stegte nudler med rejer
Keine Bewertungen
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Keine Bewertungen
Havbras med krydderolie
Keine Bewertungen
Burger af havtaske og laks
Keine Bewertungen
Laks med aromaer ved 50°C
Keine Bewertungen