Zařízení & příslušenství
Fisk og kartofler med tomatsauce
Příprava 25min.
Celkový 50min.
6 portioner
Suroviny
-
kartofler skåret i mindre stykker (3-4 cm)800 g
-
olivenolie plus ekstra til smøring30 g
-
6 hvid fisk, fileter, (120-200 g hver), alle typer hvid fiskkulmule bøffer (120-200 g hver)6
-
salt efter smag2 tsk
-
løg skåret i halve150 g
-
fed hvidløg1
-
gulerødder skåret i mindre stykker100 g
-
olivenolie30 g
-
hvidvin (volitelně)50 g
-
tomat skåret i mindre stykker400 g
-
sort peber, stødt½ tsk
-
vand100 g
-
salt efter smag
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
33 g
Kalorie
1269 kJ /
302 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
3.4 g
Sacharidy
25 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Hawaiiansk Poke Bowl
45min.
Stegte nudler med rejer
Žádné hodnocení
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1hod. 15min.
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Žádné hodnocení
Havbras med krydderolie
Žádné hodnocení
Laks med grøntsagssovs
Žádné hodnocení
Burger af havtaske og laks
Žádné hodnocení
Fiskeburger
Žádné hodnocení