Fisk og kartofler med tomatsauce

Fisk og kartofler med tomatsauce

4.0 1 rating
Příprava 25min.
Celkový 50min.
6 portioner

Suroviny

  • kartofler skåret i mindre stykker (3-4 cm)
    800 g
  • olivenolie plus ekstra til smøring
    30 g
  • kulmule bøffer (120-200 g hver)
    6
    6 hvid fisk, fileter, (120-200 g hver), alle typer hvid fisk
  • salt efter smag
    2 tsk
  • løg skåret i halve
    150 g
  • fed hvidløg
    1
  • gulerødder skåret i mindre stykker
    100 g
  • olivenolie
    30 g
  • hvidvin (volitelně)
    50 g
  • tomat skåret i mindre stykker
    400 g
  • sort peber, stødt
    ½ tsk
  • vand
    100 g
  • salt efter smag

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 33 g
Kalorie 1269 kJ / 302 kcal
Tuk 7 g
Vláknina 3.4 g
Sacharidy 25 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše