Fisk og kartofler med tomatsauce
TM31 TM5 TM6

Fisk og kartofler med tomatsauce

4.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 800 g kartofler, skåret i mindre stykker (3-4 cm)
  • 30 g olivenolie, plus ekstra til smøring
  • 6 kulmule bøffer (120-200 g hver)
    nebo 6 hvid fisk, fileter (120-200 g hver), alle typer hvid fisk
  • 2 tsk salt, efter smag
  • 150 g løg, skåret i halve
  • 1 fed hvidløg
  • 100 g gulerødder, skåret i mindre stykker
  • 30 g olivenolie
  • 50 g hvidvin
  • 400 g tomat, skåret i mindre stykker
  • ½ tsk sort peber, stødt
  • 100 g vand
  • salt, efter smag

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1269 kJ / 302 kcal
Protein
33 g
Sacharidy
25 g
Tuk
7 g
Vláknina
3.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty