Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- olie, til smøring
- 2 - 4 kaffir limeblade, friske (se tip), uden stilk
- 100 g grønne bønner, friske, trimmede
-
2
forårsløg (ca. 40 g), skåret i mindre stykker
nebo 2 skalotteløg (ca. 40 g), skåret i mindre stykker - 600 g hvid fisk, fileter (fx torsk, snapper, aborre), skåret i mindre stykker (3-4 cm)
- 30 - 50 g rød karrypasta
-
60
g kokosmælk
nebo 30 g kokosmælkepulver, opløst i 30 g varmt vand - 1 æggehvide
- ½ - 1 tsk salt
- 1000 g vand
- 1 rød chili, frisk i tynde skiver, til pynt
- Nutriční hodnoty
- na 3 stykker
- Kalorie
- 840 kJ / 202 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1.3 g