Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 320 g di pasta secca tipo spaghettini
- 400 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaino di sale
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1808 kJ / 432 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Pasta con salsa al tonno
30 min
Sformato di pasta
50 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Pasta al pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 min
Tortiglioni salsiccia e funghi
35 min
Penne alla puttanesca
35 min
Penne all'arrabbiata
Žádné hodnocení
Spaghetti alla carbonara
30 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Pasta in brodo
35 min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 min