Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- etwas Öl zum Einfetten
- 4 Eier
- 400 g Wasser
- 400 g Milch
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 450 g weiße Fischfilets, geräuchert (original Schellfisch)
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 EL frische Kräuter, gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1411 kJ / 337 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thunfischcreme
5 min
Bohnenpüree
10 Min
Linsensuppe mit Spinat und Zitrone
40 Min
Schneenockerl
30 Min
Bouillabaisse
1h 25min
Menü: Rohkostsalat, Forelle mit Zitronenrisotto und Marmeladeküchlein
1 godz. 15 min
Ente mit Orangen-Ingwer-Sauce und Couscous
2 Std. 20 Min
Steinbutt-Curry-Schiffchen mit Basmatireis (Indien)
50 Min
Pekingsuppe (酸辣汤)
45 Min
Kichererbsensuppe mit Lamm
45 Min
Rindfleisch mit Tamarinde und Klebreis
8 Std. 30 Min
Grüne Linsensuppe mit Selchfleisch
50 Min