Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- etwas Öl zum Einfetten
- 4 Eier
- 400 g Wasser
- 400 g Milch
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 450 g weiße Fischfilets, geräuchert (original Schellfisch)
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 EL frische Kräuter, gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1411 kJ / 337 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zwiebelsuppe
1h
Linsensuppe mit Spinat und Zitrone
40min
Mandel-Knoblauch-Suppe Iberia
40min
Slow Cooking Ananas mit Rum-Chili-Sirup und Kokosstreusel
3h 40min
Acarayés mit Garnelen, scharfer Mojo und Tomatenvinaigrette
13h 10min
Beef-Chili mit Zitronenfeta
45min
Thai-Garnelen-Brühe, Gewürzäpfel
1h 15 min
Erdäpfel-Pilz-Suppe mit Knoblauchbrot
50min
Sopa primavera (Frühlingssuppe)
45min
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2h
Cheese Shortbreads
1h 15 min
Bolitos in Tomatensauce
1h