Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Schnittlauch, frisch, grob geschnitten
- ½ Bund Kerbel, frisch, Blättchen abgezupft
- 3 TL Zitronenschale, in Zesten
- 1 TL Kren, aus dem Glas
- 250 g Lachsfilet, heiß geräuchter, in Stücken
- 180 g Crème fraîche
- 25 g Zitronensaft
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 200 g Räucherlachs, in Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 279 kJ / 66 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce Tatare
15 Min
Thunfischaufstrich mit Avocado
10 min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2h 15 min
Aioli (ohne Ei)
10 min
Schnittlauchsauce
10 min
Traunseer Räucherfischmus
3 godz. 30 min
Kalbfleischpflanzerl mit Vorarlberger Bergkäse
40p
Thunfischpâté
4u. 20min
Pikante Tarte mit Thunfisch, Eiern und Kapern
1 Std. 10 Min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40p
Lachstatar auf Avocadomus
15 Min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h