
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinade und Marinieren des Flanksteaks
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Worcestershire-Sauce
- 50 g Olivenöl etwas mehr zum Braten
- 1 EL Dijonsenf
- 1 - 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen nach Geschmack
-
800 - 1000
g Flanksteak (1 Stück, min. 2,5 cm dick)
nebo 800 - 1000 g Flat Iron Steak (1 Stück, min. 2,5 cm dick)
Krensauce
- 100 g Mayonnaise
-
100
g Crème fraîche
nebo 100 g Magertopfen - 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
-
30 - 40
g Oberskren nach Geschmack
nebo 10 - 20 g Wasabipaste nach Geschmack - 1 TL Dijonsenf
- 2 Prisen Cayennepfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Salz
Salat und Dressing
- 200 g Cherrytomaten halbiert
- 200 g Mais, aus der Dose abgetropft
- 250 g Kidneybohnen, aus der Dose abgetropft
- 60 g rote Zwiebeln halbiert, in Scheiben (3 mm)
- 120 g gelbe Paprikaschoten in mundgerechten Stücken
- 120 g grüne Paprikaschoten in mundgerechten Stücken
- 100 g Römersalat in mundgerechten Stücken
- 100 g Cashewkerne, geröstet, ungesalzen
- 3 - 4 EL Zitronensaft, frisch gepresst nach Geschmack
- ½ Bund Petersilie, frisch Blättchen und Stängel
- 1 TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Dijonsenf
- 200 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 960 kcal / 419 kJ
- Protein
- 59 g
- Tuk
- 60 g
- Sacharidy
- 35 g
- Vláknina
- 12 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Sodík
- 3245 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kräuterstelzen
2hod.
Schweinslungenbraten koreanischer Art mit lauwarmen Reissalat
1hod. 10min
Wilder Wurzel-Topf
2hod. 45min
Filet Wellington mit Erdäpfelpüree, Karotten und Madeirasauce
16hod. 40min
Eisalat mit Räucherforelle
20min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1hod. 15min
Geräucherter Forellenaufstrich
5min
Zandergulasch
45min
Champignonsauce
30min
Boef Stroganoff
50min
Tafelspitz mit Semmelkren
1hod. 20min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min