Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 60 g di tofu naturale a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di acqua
- 450 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaino raso di sale, preferibilmente integrale
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 500 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale, preferibilmente integrale
- 800 g di bietole fresche, i gambi a pezzi (2 cm circa) e le foglie a strisce (1 cm circa)
- 700 g di spinaci freschi, le foglie a strisce (1 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di cipollotti con la parte verde a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di lievito alimentare in scaglie + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1766 kJ / 422 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta della nonna (vegan)
4 godz.
Crêpes (vegan)
1 godz.
Polpettone di lenticchie (vegan)
2 godz.
Girelle con spinaci e tofu (vegan)
8h
Svizzere vegan
1 godz.
Pasta al forno vegana
1 godz.
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1 godz. 20 min
Falafel con salsa allo yogurt di soia
55min
Ragù alla soia (vegan)
40min
Crostata di zucchine (vegan)
1h 50min
Plumcake allo yogurt di soia (vegan)
1 godz.
Besciamella (vegan)
15min