
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 60 g di tofu naturale a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di acqua
- 450 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaino raso di sale preferibilmente integrale
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 500 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale preferibilmente integrale
- 800 g di bietole fresche, i gambi a pezzi (2 cm circa) e le foglie a strisce (1 cm circa)
- 700 g di spinaci freschi le foglie a strisce (1 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di cipollotti con la parte verde a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di lievito alimentare in scaglie + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 422 kcal / 1766 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 68 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veg-burger (vegan)
1 Std. 10 Min
Torta della nonna (vegan)
4 Std.
Girelle con spinaci e tofu (vegan)
8 Std.
Crêpes (vegan)
1 Std.
Torta di lenticchie farcita (vegan)
1 Std. 30 Min
Biscotti con i semi (vegan)
2 Std. 40 Min
Crêpes ai carciofi (vegan)
1 Std. 30 Min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1 Std.
Piadina integrale al tofu (vegan)
1 Std. 30 Min
Mini brioche alle olive e pomodori secchi (vegan)
4 Std. 30 Min
Crostata di zucchine (vegan)
1 Std. 50 Min
Besciamella (vegan)
15 Min