Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di porri (la parte bianca) a rondelle
- 35 g di burro a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 75 g di Whisky
- 75 g di acqua
- 50 g di zucchero grezzo di canna
- 1 cucchiaini rasi di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato a piacere
- ½ cucchiaino di peperoncino piccante in polvere
- 2 cucchiai colmi di semi di sesamo
- Nutriční hodnoty
- na 350 g
- Kalorie
- 3484 kJ / 834 kcal
- Protein
- 8.69 g
- Sacharidy
- 63.32 g
- Tuk
- 52.67 g
- Vláknina
- 11.45 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1h 40 min
Radicchio in saor
3 godz. 45 min
Risotto ai porri e burrata
35min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1h
Timballini di sedano con cipolle fondenti
50min
Salsa di cipolle e mele
30 min
Porri in agrodolce al Varoma
30 min
Emulsione di patate e sedano rapa con sfilacci di cavallo (di Sebastiano Rovida)
35min
Salsa di cipolle rosse e mele
40 Min
Salsa appetitosa
10 min
Gnocchi allo zafferano con sugo al radicchio
1h 30 min
Risotto bianco con porri e mela
30 min