
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di porri (la parte bianca) a rondelle
- 35 g di burro a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 75 g di Whisky
- 75 g di acqua
- 50 g di zucchero grezzo di canna
- 1 cucchiaini rasi di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato a piacere
- ½ cucchiaino di peperoncino piccante in polvere
- 2 cucchiai colmi di semi di sesamo
- Nutriční hodnoty
- na 350 g
- Kalorie
- 3484 kJ / 834 kcal
- Protein
- 8.69 g
- Sacharidy
- 63.32 g
- Tuk
- 52.67 g
- Vláknina
- 11.45 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purè di carote arrosto
1hod.
Uova in cocotte al tartufo
20min
Agliata verde
15min
Salsa bois boudran
10min
Bicchierini di semolino alla prugna e cipolla
30min
Porri in agrodolce al Varoma
30min
Salsa fagioli e feta
10min
Salsa selinuntina
15min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20min
Uova in cocotte in salsa saporita
30min
Salsa di cipolle rosse e mele
40min
Salsa ai capperi
10min