Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Parmesan, in Stücken
- 3 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 3 Stängel Salbei, abgezupft
- 80 g Butter
- 20 g Olivenöl
- 350 g Zwiebeln, geviertelt
- 1 ¼ TL Salz
- 100 g Weißwein
- 500 g Kalbsleber, am Stück, ohne Haut
- 600 g Milch
- 1 Lorbeerblatt, frisch, mehrfach eingeschnitten
- 100 g Polenta (Maisgrieß)
- 40 g Mehl
- 3 Prisen Pfeffer
- 3 Prisen Muskat, frisch gerieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2404 kJ / 573 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Coq au vin
2j
Leber Berliner Art (Berlin)
50min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1h
Ossobuco
1h 20min
Provenzialisches Lammragout
1u. 40min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1h 10min
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Muscheln und Wolfsbarsch
1h
Kaninchen alla Liguria
10 Std.
Kaninchen in Barolosauce
1h 15min
Andalusische Fischsuppe
50min