
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Parmesan in Stücken
- 3 Stängel glatte Petersilie abgezupft
- 3 Stängel Salbei abgezupft
- 80 g Butter
- 20 g Olivenöl
- 350 g Zwiebeln geviertelt
- 1 ¼ TL Salz
- 100 g Weißwein
- 500 g Kalbsleber am Stück, ohne Haut
- 600 g Milch
- 1 Lorbeerblatt, frisch mehrfach eingeschnitten
- 100 g Polenta (Maisgrieß)
- 40 g Mehl
- 3 Prisen Pfeffer
- 3 Prisen Muskat, frisch gerieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 573 kcal / 2404 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 43 g
Alternativní recepty
Sylter Landei mit gebackener Auster
30min
Coq au vin
2hod.
Seeteufel in Sauce
1hod.
Tintenfischsauce
40min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Kaninchen alla Liguria
10hod.
Riesengarnelen in Cognac
20min
Kalbsragout mit Erbsen
1hod. 15min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1hod. 10min
Leber Berliner Art (Berlin)
50min
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
50min