Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Parmesan, in Stücken
- 3 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 3 Stängel Salbei, abgezupft
- 80 g Butter
- 20 g Olivenöl
- 350 g Zwiebeln, geviertelt
- 1 ¼ TL Salz
- 100 g Weißwein
- 500 g Kalbsleber, am Stück, ohne Haut
- 600 g Milch
- 1 Lorbeerblatt, frisch, mehrfach eingeschnitten
- 100 g Polenta (Maisgrieß)
- 40 g Mehl
- 3 Prisen Pfeffer
- 3 Prisen Muskat, frisch gerieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2404 kJ / 573 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Provenzialisches Lammragout
1h 40 min
Skrei mit Muschelragout
1h 45 min
Coq au vin
2 Std.
Seeteufel in Sauce
1h
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 min
Tagine mit Seeteufel
1h
Tintenfisch mit Erbsen
35 min
Kaninchen alla Liguria
10 Std.
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1h 10 min
Bouillabaisse
1h
Leber Berliner Art (Berlin)
50 Min
Andalusische Fischsuppe
50 Min