Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Cashewkerne
- 3 Schalotten
- 65 g Butter, in Stücken
- 50 g Mehl
- 100 g weißer Portwein
- 900 g Wasser
- 2 gestr. EL Geflügelbrühe (Instant)
- 2 Prisen Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer, gemahlen und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Muskat
- 300 g Crème fraîche
-
15
g Schwarzer Trüffel, frisch
nebo 15 g Schwarzer Trüffel aus dem Glas - 300 g Kabeljau, in mundgerechten Stücken
- 2 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2287 kJ / 546 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 40 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 1348 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kürbis-Orangen-Suppe mit Ingwer
30min
Rinderfilet Strindberg mit Herzogin-Kartoffeln und Brokkoli
2h
Gratinierte Jakobsmuscheln
25min
Pastasotto mit Pesto und Lammkotelettes
40min
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35min
Parmesan-Mousse mit karamellisierten Weintrauben und Parmaschinken
8h
Zitrus-Mousse mit Orangenfilets
5 godz. 30 min
Kerbel-Cappucchino
35min
Rotwein-Ente mit Feigen
50min
Kerbel-Spargel-Suppe mit karamellisiertem Spargel
45min
Nougat-Schoko-Mousse mit Himbeeren
1h 20min