Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 380 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 230 g Tomatensaft
- ½ TL Salz
- 10 g Rapsöl
Füllung und Fertigstellung
- 2 Scheiben Toastbrot (Vollkorn oder mit Körnern), geviertelt
- ½ Bund glatte Petersilie, ohne Stiele
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Rapsöl und etwas mehr zum Einfetten
- 500 g Sauerkraut
- 540 g Wasser
- ¼ TL Salz
- ½ - 1 TL Kümmel (volitelně)
- 1 Dose weiße Bohnen (Abtropfgew. 250 g), abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2571 kJ / 613 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 89 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 11.3 g
Alternativní recepty
Pilzknöderl mit Krensauce (vegan)
45 min
Bohnenlaibchen mit Paprikaragout (vegan)
50 min
Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa
1 Std. 10 Min
Erdäpfelstrudel mit Kräutermousseline
1h 20min
Bohnen-Strudel
1 Std. 10 Min
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2h 30min
Semmelknödel mit Porree-Pilz-Ragout
55 Min
Bohnenknöderl mit Rote-Rüben-Gemüse
50 min
Wirsing-Rouladen mit Hirsefüllung und Pilzsauce
1 godz. 40 min
Linsenbraten
1 Std. 50 Min
Veganer Käseersatz zum Überbacken
20 Min
Vegane "Grammel"-Knödel auf Weinkraut
1 godz. 40 min