Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de hojas de acelgas (solo la parte verde, sin penca)
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 pellizcos de sal
- 4 lomos de salmón fresco sin piel ni espinas (aprox. 600 g) salpimentados
- 4 ramitas de perejil fresco
- 4 ramitas de tomillo fresco
- 400 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1449 kJ / 346 kcal
- Protein
- 31.6 g
- Sacharidy
- 2.3 g
- Tuk
- 23.5 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de espinacas y patata con flan salado
45 Min
Crema de acelgas y piñones
45 Min
Salmón con pak choi a la pimienta verde
20 min
Crema florentina (de espinacas)
45 Min
Crema de garbanzos con lascas de bacalao
30 min
Palometa, puerros y guisantes al vapor de sidra
1 Std.
Crema con espinacas
25 min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30 min
Lenguado al vapor con salsa de puerro al azafrán
30 min
Crema de apionabo y manzana con mejillón en escabeche
45 Min
Sopa de lentejas rojas con calabaza y romero
45 Min
Crema de apio
40 Min