Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cetrioli lavati, senza semi e a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 2 cucchiai di menta fresca, le foglioline
- 1 yogurt greco
- 1 cucchiaino di olio di oliva
- 1 cucchiaino di aceto di Sherry
- 3 gocce di Tabasco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe di Sichuan
- 4 cucchiaini di erba cipollina fresca, a pezzi
- 120 g di Feta sbriciolata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 649 kJ / 155 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 6.3 g
- Tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di cipolle di Cannara
1 Std.
Zuppa di cipolle
1 Std.
Vellutata fredda avocado, cetrioli e cumino
15 Min
Gazpacho di carote
10 Min
Gazpacho indiano
2h 10min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1 Std. 10 Min
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2h
Gazpacho finocchio e mela
15 Min
Purè di sedano rapa
35min
Gazpacho
15 Min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30min
Vellutata di topinambur e salvia
50min