Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cetrioli lavati, senza semi e a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 2 cucchiai di menta fresca, le foglioline
- 1 yogurt greco
- 1 cucchiaino di olio di oliva
- 1 cucchiaino di aceto di Sherry
- 3 gocce di Tabasco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe di Sichuan
- 4 cucchiaini di erba cipollina fresca, a pezzi
- 120 g di Feta sbriciolata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 649 kJ / 155 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 6.3 g
- Tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata fredda avocado, cetrioli e cumino
15 Min
Gazpacho indiano
2 Std. 10 Min
Gazpacho
15 Min
Gazpacho di carote
10 min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 Std. 25 Min
Gazpacho mango e avocado
10 min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 Min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 Min
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1h 10min
Tzatziki
20 min
Gazpacho prosciutto e melone
2 Std. 10 Min