Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di polpa di melone, a pezzi
- 1 pezzo di radice fresca di zenzero (2 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe di Sichuan
-
6
fette di prosciutto crudo
nebo 6 fette di prosciutto Serrano - 6 grissini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 546 kJ / 128 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 18.3 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Gazpacho di zucchine con stracciatella e guanciale
1 Std.
Gazpacho con ciliegine di bufala
15min
Gazpacho
15min
Insalata di melone con salsa allo zenzero
30 min
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1 Std. 10 Min
Vellutata fredda di pomodoro e yogurt greco
45 min
Gazpacho fragole e pomodoro
2 Std. 10 Min
Canapè di anguria con feta e noci
20min
Gazpacho feta e cetrioli
1 Std. 10 Min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25 min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15min
Bicchierini capresi
30 min