Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di mandorle pelate
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di fagioli rossi in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 50 g di cipolla a pezzi
- 200 g di peperoni rossi a tocchetti (1-2 cm)
- 50 g di crusca di avena
- 1 cucchiaino di concentrato di pomodoro (volitelně)
- 1 pizzico di paprika dolce
- 1 pizzico di erbe aromatiche miste secche
- 1 pizzico di sale, preferibilmente integrale
- 1 - 2 cucchiai di pangrattato + q.b. (volitelně)
- 4 panini per burger (vegan), tratti dal capitolo Sfizi salati del Libro "Vegan"
- 4 foglie di lattuga, lavate
- 80 g di pomodori a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2243 kJ / 536 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 94 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1j
Crêpes (vegan)
1j
Polpettone di lenticchie (vegan)
2j
Burger vegan
5h
Svizzere vegan
1j
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1j 20 menit
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15min
Burger veg di soia
3h 20 min
Ragù di tempeh
30 min
Ragù alla soia (vegan)
40 min
Burger speziati di quinoa e cannellini
45 Min
Besciamella (vegan)
15min