Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 500 g di acqua
- 100 g di piselli surgelati
- 350 g di spaghetti
- 10 g di olio extravergine di oliva
Besciamella
- 500 g di latte intero
- 40 g di burro
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 150 g di prosciutto cotto a cubetti
Pastella
- 250 g di acqua
- 150 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- olio di semi per frittura
- pangrattato q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1557.3 kJ / 372.2 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 48.2 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 614.3 mg
Alternativní recepty
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
Pasta e patate con provola
1 godz.
Pasta patate e provola
55min
Sartù di riso
1h 25min
Panini napoletani con uova sode
2hod. 50min
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Sfogliatelle frolle
2 godz. 30 min
Parigina
3 Std. 30 Min
Panini napoletani
5 Std. 20 Min
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Casatiello sugna e pepe
2 godz. 30 min
Torta Babà napoletana
8h