
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di sale
- ½ cubetto di lievito di birra fresco
- 600 g di farina tipo 0
Ripieno
- 500 g di porri a rondelle
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 150 g di mortadella a fette
- 100 g di olive nere denocciolate
- 500 g di pomodori gialli a metà
- 150 g di provola dolce a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 563 kcal / 2355 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 25.9 g
- Sacharidy
- 63.6 g
- Vláknina
- 5.8 g
Alternativní recepty
Rotolo funghi e peperoni
2hod. 15min
Fagotto napoletano
2hod. 15min
Calzone
2hod. 50min
Focaccia di patate
2hod. 50min
Pizzi leccesi
6hod.
Pitta rustica salentina
1hod. 40min
Focaccia di Carnevale salentina
3hod. 40min
Pasticciotti leccesi
1hod. 15min
Calzoni fritti napoletani
2hod. 30min
Focaccia pugliese
1hod. 10min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3hod. 20min
Focaccia barese
2hod. 55min