Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di sale
- ½ cubetto di lievito di birra fresco
- 600 g di farina tipo 0
Ripieno
- 500 g di porri a rondelle
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 150 g di mortadella a fette
- 100 g di olive nere denocciolate
- 500 g di pomodori gialli a metà
- 150 g di provola dolce a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2355 kJ / 563 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 63.6 g
- Tuk
- 25.9 g
- Vláknina
- 5.8 g
Alternativní recepty
Pizzi leccesi
6 Std.
Pitta rustica salentina
1h 40 min
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min
Calzone
2 Std. 50 Min
Incapriata di fave e zucchine
6 Std.
Focaccia fave, pancetta e pecorino
2 Std. 10 Min
Strascinati con mollica e peperoni cruschi
2 godz.
Focaccia di Carnevale salentina
3h 40min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Fagotto napoletano
2h 15 min
Focaccia barese
2 Std. 55 Min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20min