Salát z červené čočky s uzeným pstruhem

Salát z červené čočky s uzeným pstruhem

3.0 1 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 40min
4 porce

Suroviny

  • petržele, čerstvé bez stonků, omyté a osušené
    1 svazek
  • vody
    1500 gramů
  • zeleninového bujónu
    1 kostka
    1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
  • červené čočky
    200 gramů
  • šalotky (115 gramů)
    3
  • olivového oleje
    30 gramů
  • balzamikového octa bílého
    20 gramů
  • medu
    ½ čajové lžičky
  • citrónové šťávy
    20 gramů
  • soli
    ¼ čajové lžičky
  • pepře černého, mletého
    3 špetky
  • papriky červené nebo žluté, na kousky
    2
  • locika (římský salát), na proužky (115 gramů)
    1
  • řapíkatého celeru na tenké plátky
    2 stonky
  • pstruha, uzeného na kousky
    250 gramů

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 358 kcal / 1496 kJ
Protein 29 g
Tuk 11 g
Sacharidy 35 g
Vláknina 11.6 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...