Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 svazek petržele, čerstvé, bez stonků, omyté a osušené
- 1500 gramů vody
-
1
kostka zeleninového bujónu
nebo 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 200 gramů červené čočky
- 3 šalotky (115 gramů)
- 30 gramů olivového oleje
- 20 gramů balzamikového octa, bílého
- ½ čajové lžičky medu
- 20 gramů citrónové šťávy
- ¼ čajové lžičky soli
- 3 špetky pepře černého, mletého
- 2 papriky, červené nebo žluté, na kousky
- 1 locika (římský salát), na proužky (115 gramů)
- 2 stonky řapíkatého celeru, na tenké plátky
- 250 gramů pstruha, uzeného, na kousky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1496 kJ / 358 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 11.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kuskus se zeleninou, sušenými meruňkami, ořechy a feta sýrem
1h 15min
Zimní salát s pohankou a růžičkovou kapustou
45 min
Květákové kari s limetkou a fazolemi
50 Min
Wrapy s krůtími kousky a citrónovo-kaparovým aioli
30 min
Květákový RAW kuskus se zeleninou
20 min
Brambory na středozemní způsob
2 godz. 30 min
Jehněčí rolky s batátami a smetanovou omáčkou
50 Min
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50 Min
Quinotto s krevetami a chřestem
30 min
Kuřecí kari salát
30 min
Avokádový salát s brusinkami a vlašskými ořechy
10 min
Dip z červené řepy
15 min