Zařízení & příslušenství
Salát z červené čočky s uzeným pstruhem
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
1 svazek petržele, čerstvé bez stonků, omyté a osušené
-
1500 gramů vody
-
1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty1 kostka zeleninového bujónu
-
200 gramů červené čočky
-
3 šalotky (115 gramů)
-
30 gramů olivového oleje
-
20 gramů balzamikového octa bílého
-
½ čajové lžičky medu
-
20 gramů citrónové šťávy
-
¼ čajové lžičky soli
-
3 špetky pepře černého, mletého
-
2 papriky červené nebo žluté, na kousky
-
1 locika (římský salát), na proužky (115 gramů)
-
2 stonky řapíkatého celeru na tenké plátky
-
250 gramů pstruha, uzeného na kousky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
29 g
Kalorie
1496 kJ /
358 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
11.6 g
Sacharidy
35 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Saláty
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Zelenobílé těstoviny
40min.
Treska s kroupotem
50min.
Tvarohová vánočka
1hod. 5min.
Salát z červeného zelí s kuřetem
40min.
Brambory s tvarohem a zeleninou
40min.
Květákové kari s limetkou a fazolemi
50min.
Zimní salát s pohankou a růžičkovou kapustou
45min.
Křupavoučký květák
1hod.
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40min.
Krůtí závitky po indicku
1hod. 10min.
Brambory ve slupce s tvarohovým dipem
1hod.
Salát z divoké rýže s tuňákem
50min.