
Zařízení & příslušenství
Salát z červené čočky s uzeným pstruhem
Příprava 20min
Celkový 40min
4 porce
Suroviny
-
petržele, čerstvé bez stonků, omyté a osušené1 svazek
-
vody1500 gramů
-
zeleninového bujónu1 kostka
-
červené čočky200 gramů
-
šalotky (115 gramů)3
-
olivového oleje30 gramů
-
balzamikového octa bílého20 gramů
-
medu½ čajové lžičky
-
citrónové šťávy20 gramů
-
soli¼ čajové lžičky
-
pepře černého, mletého3 špetky
-
papriky červené nebo žluté, na kousky2
-
locika (římský salát), na proužky (115 gramů)1
-
řapíkatého celeru na tenké plátky2 stonky
-
pstruha, uzeného na kousky250 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
358 kcal /
1496 kJ
Protein
29 g
Tuk
11 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
11.6 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Saláty
10 recept
Česká republika
Česká republika