Zařízení & příslušenství
Zucchini, lentil and coconut stew
Příprava 25min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
olive oil1 tbsp
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
red onion cut into quarters½
-
ground turmeric¼ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
coconut milk200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water200 g
-
red lentils150 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
zucchini cut into slices (1 cm)1
-
red capsicum cut into pieces (2 cm)½
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
lime cut into eighths, to serve1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
538.5 mg
Protein
12.1 g
Kalorie
1185.5 kJ /
282.3 kcal
Tuk
13.8 g
Vláknina
5.7 g
Nasycený tuk
7.1 g
Sacharidy
24.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Low(er) GI
9 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15 min
Vegetarian chilli
35 min
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Potato and green pea curry
50 min
Lentil bolognese
30 min
Vegetable chilli
50 min
Hearty lentil chilli
50 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.