Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Rehrückenfilets, in 4 Stücken
- Pfeffer zum Würzen
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 8 Scheiben Bacon
- Öl zum Braten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 120 g Walnusshälften
- 1 Schalotte
- 20 g Walnussöl
- 320 g Risottoreis
- 60 g Weißwein, trocken
- 820 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 30 g Butter, in Stücken
- Wild-Preiselbeeren zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4141 kJ / 990 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 53 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebratene Bachforelle mit Trüffel-Sahne-Püree
50 Min
Rehrücken mit Kirsch-Walnuss-Slaw
1 godz. 10 min
Hirschfilet mit Schokoladen-Pfeffersauce
50 Min
Rehmedaillons mit Kürbis-Crumble
1h 30min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30min
Rehrücken mit Kirsch-Walnuss-Slaw
1 godz. 10 min
Rotwein-Ente mit Feigen
50 Min
Lachsforelle auf Fenchel-Orangen-Risotto
40min
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2 Std. 20 Min
Rinderfilet mit Pastinakenstampf und glasierten Maroni
50 Min
Hirschragout mit Preiselbeer-Birnen und Schupfnudeln
1h 30min
Rehragout
1 Std. 15 Min