Rehmedaillons mit Walnussrisotto

Rehmedaillons mit Walnussrisotto

4.5 168 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 Portionen

Suroviny

  • Rehrückenfilets in 4 Stücken
    600 g
  • Pfeffer zum Würzen
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    1 TL
  • Bacon
    8 Scheiben
  • Öl zum Braten
  • Parmesan in Stücken
    50 g
  • Walnusshälften
    120 g
  • Schalotte
    1
  • Walnussöl
    20 g
  • Risottoreis
    320 g
  • Weißwein, trocken
    60 g
  • Wasser
    820 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Butter in Stücken
    30 g
  • Wild-Preiselbeeren zum Garnieren

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 51 g
Kalorie 4141 kJ / 990 kcal
Tuk 53 g
Vláknina 4.1 g
Sacharidy 72 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...