
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Rehrückenfilets in 4 Stücken
- Pfeffer zum Würzen
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 8 Scheiben Bacon
- Öl zum Braten
- 50 g Parmesan in Stücken
- 120 g Walnusshälften
- 1 Schalotte
- 20 g Walnussöl
- 320 g Risottoreis
- 60 g Weißwein, trocken
- 820 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 30 g Butter in Stücken
- Wild-Preiselbeeren zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 990 kcal / 4141 kJ
- Protein
- 51 g
- Tuk
- 53 g
- Sacharidy
- 72 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rehrücken mit Kirsch-Walnuss-Slaw
1hod. 10min
Schweinefilet mit Zucchini-Risotto
1hod.
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1hod. 30min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50min
Rehmedaillons mit Kürbis-Crumble
1hod. 30min
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25hod.
Risotto mit Kaiserschoten und Lammrücken-Medaillons
40min
Kalbskoteletts Sous-vide
1hod. 10min
Hirschfilet mit Schokoladen-Pfeffersauce
50min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1hod. 30min
Lachsforelle auf Fenchel-Orangen-Risotto
40min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3hod. 50min