Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pizzateig
- 370 g Mehl
- 180 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 20 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
Auberginen-Tomaten-Sauce und Fertigstellung
- 250 g Auberginen
- 1 ¼ TL Salz
- 1 rote Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 50 g Tomaten, in Würfeln (1 cm)
- 25 g Tomatenmark
- 5 Stängel Basilikum, abgezupft
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 1 rote Chilischote, frisch, nach Wunsch entkernt, in Ringen
- 1 TL Oregano
- 150 g Ziegenfrischkäse, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1999 kJ / 477 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 7.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paprika-Oliven-Tortilla
1h 20 min
Auberginen-Bolognese zu Nudeln
35 Min
Auberginen-Linsen-Pasta
45 Min
Herzhafter Käsekuchen mit Auberginen und Tomaten
2 Std.
Mediterrane Tomaten-Galette
1 godz. 15 min
Pilz-Lasagne
2h 30 min
Tomatenfocaccia mit Oliven
2 Std.
Pizza mit Ratatouille
3h
Pilzza
1h 20 min
Auberginen-Auflauf mit Tomaten-Sugo
1 godz. 50 min
Aubergine-Parmaggiana
1 godz. 10 min
Pizza Greco
1h 20 min