Zařízení & příslušenství
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
60 gramů salátové okurky neloupané
-
sůl dle chuti
-
2 snítky čerstvého kopru
-
80 gramů uzené makrely filet, bez kostí a kůže
-
1 polévková lžíce zakysané smetany
-
½ čajové lžičky kurkumy
-
10 - 15 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
-
pažitka, čerstvá nastříhaná
-
ledový salát natrhaný na kousky
-
4 plátky toastového chleba opečeného
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
6 g
Kalorie
452 kJ /
108 kcal
Tuk
3.8 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
13 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sezónní speciality
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hrášková dobrota
5min.
Chobotnice s cuketovým krémem
Žádné hodnocení
Cheesecakovo-čokoládové fondue
25min.
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Žádné hodnocení
Šunkové rolky s rukolou
30min.
Rybí kuličky v křenové omáčce
45min.
Citrónové hummusové noky
Žádné hodnocení
Tousty s matjesovou pomazánkou
40min.
Grilovaný pórek, bylinkové máslo a krambl z chleba
45min.
Fazolové kuličky s rozmarýnem
20min.
Vodka orange
5min.
Krémová polévka ze zelené čočky s křepelčím vejcem
45min.