
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 gramů salátové okurky neloupané
- sůl dle chuti
- 2 snítky čerstvého kopru
- 80 gramů uzené makrely filet, bez kostí a kůže
- 1 polévková lžíce zakysané smetany
- ½ čajové lžičky kurkumy
- 10 - 15 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
- pažitka, čerstvá nastříhaná
- ledový salát natrhaný na kousky
- 4 plátky toastového chleba opečeného
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 108 kcal / 452 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 3.8 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35 min
Adžika
40 min
Pomerančovo-bezinková pomazánka
No ratings
Směs divokého koření
10 min
Hedvábné brokolicové pyré
30 min
Lékořicový likér
1 h 30 min
Salsa s chilli a ananasem
No ratings
Bezvaječná omáčka aioli s estragonem
10 min
Špízy z drůbežích jater s květákovým pyré a cizrnou
50 min
Salát z nových brambor s uzeným pstruhem
40 min
Závitky z tresky a lososa s česnekovou omáčkou
No ratings
Čekankové koláčky
No ratings