
Zařízení & příslušenství
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
60 gramů salátové okurky neloupané
-
sůl dle chuti
-
2 snítky čerstvého kopru
-
80 gramů uzené makrely filet, bez kostí a kůže
-
1 polévková lžíce zakysané smetany
-
½ čajové lžičky kurkumy
-
10 - 15 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
-
pažitka, čerstvá nastříhaná
-
ledový salát natrhaný na kousky
-
4 plátky toastového chleba opečeného
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
108 kcal /
452 kJ
Protein
6 g
Tuk
3.8 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Sezónní speciality
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Polévka oranžová z dýně
35min
Pastináková polévka s dýní a jablky
45min
Sůl z jehličí
5min
Bezvaječná omáčka aioli s estragonem
10min
Kuřecí paličky s chorizem a cizrnou
40min
Křupavoučký květák
1hod.
Bezlepkový chléb se sušenými rajčaty
2hod.
Studený rajčatový krém s bazalkou
5min
Cibule plněné šunkou
Žádné hodnocení
Hrušky v páře s kořeněnou čokoládovou polevou
40min
Datlovo-sýrová paštika
5min
Bílá čokoládová zmrzlina s čerstvým sýrem
12hod.