Zařízení & příslušenství
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
60 gramů salátové okurky neloupané
-
sůl dle chuti
-
2 snítky čerstvého kopru
-
80 gramů uzené makrely filet, bez kostí a kůže
-
1 polévková lžíce zakysané smetany
-
½ čajové lžičky kurkumy
-
10 - 15 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
-
pažitka, čerstvá nastříhaná
-
ledový salát natrhaný na kousky
-
4 plátky toastového chleba opečeného
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
6 g
Kalorie
452 kJ /
108 kcal
Tuk
3.8 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
13 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sezónní speciality
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Farfalle v italských barvách
30min.
Pralinky s mandlovým likérem
1hod.
Citrónové hummusové noky
Žádné hodnocení
Krůtí roláda s olivami a zeleninová quinoa
50min.
Plněné cukety po námořnicku
1hod. 25min.
Tousty s matjesovou pomazánkou
40min.
RAW burgery se sušenými rajčaty
20hod. 5min.
Kuřecí rolky s cuketovým pyré
40min.
Polévka z cukrového melounu cantaloupe se šunkou
1hod. 15min.
Hovězí na tamarindu s rýží
1hod.
Palačinky se žampióny a sójovou smetanou (bez laktózy)
2hod. 5min.
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30min.