Zařízení & příslušenství
Lutika
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
3 sklenice
Suroviny
-
400 gramů lilku (1 lilek), na kostičky cca 3 cm
-
20 gramů olivového oleje
-
250 gramů červené papriky bez jádřince, na kousky cca 3 cm
-
250 gramů cibule na čtvrtky
-
500 gramů rajčat na čtvrtky
-
5 stroužků česneku
-
25 gramů cukru
-
40 gramů octa
-
¾ čajové lžičky soli
-
3 čerstvé chilli papričky bez semínek, na plátky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 sklenici
Sodík
604.4 mg
Protein
5.8 g
Kalorie
1010.6 kJ /
241.5 kcal
Tuk
7.7 g
Vláknina
9.9 g
Nasycený tuk
0.9 g
Sacharidy
41.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Příběhy chutí III
26 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Spirulinová rýže s černými fazolemi a špenátem
Žádné hodnocení
Cuketové pesto
20min.
Rajčatové čatní
1hod. 30min.
Okurkový relish
1hod. 30min.
Bramborový salát s dresinkem Green Goddess
45min.
Zeleninová omáčka (ortolana)
1hod. 5min.
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16hod.
Pečená růžičková kapusta s tahini-tvarohovým dipem
40min.
Omáčka arrabbiata
40min.
Hladké arašídové máslo (Smooth Peanut Butter)
5min.
Květáková rýže
10min.
Portugalský chléb (Pão de água)
3hod. 30min.