Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů sýru parmazánu, na kousky
- 5 - 10 gramů čerstvé petržele, pouze listy
- 1 - 2 špetky pepře, černého, čerstvě umletého
- 1100 gramů vody
- 2 čajové lžičky soli, jemné
- 160 gramů těstovin, lasagní
- 300 gramů lilku, na malé kostičky (cca 1 cm)
- 1 stroužek česneku
- 50 gramů cibule, na kousky
- 50 gramů mrkve, na kousky
- 30 gramů řapíkatého celeru, na kousky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 500 gramů drcených rajčat, konzervovaných
- 250 gramů ricotta sýru, scezeného
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 2352 kJ / 561 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40 Min
Cuketové lasagne se sýrem
1 Std.
Bramborový salát s lososem a avokádem
1 Std. 10 Min
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50min
Brokolice s cizrnou v ořechové omáčce
1 Std.
Frittata s batáty, cuketou a kozím sýrem
45 Min
Plněné cukety s rajčatovou rýží
1 Std. 40 Min
Cuketový bowl s tofu
40 Min
Květákovo-špenátové lasagne
1 Std. 45 Min
Musaka z červené čočky
2h 20 min
Bylinkové lasagne s rajčatovou salsou
1h 5min
Kari ze špičatého zelí
35min