Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů sýru parmazánu, na kousky
- 5 - 10 gramů čerstvé petržele, pouze listy
- 1 - 2 špetky pepře, černého, čerstvě umletého
- 1100 gramů vody
- 2 čajové lžičky soli, jemné
- 160 gramů těstovin, lasagní
- 300 gramů lilku, na malé kostičky (cca 1 cm)
- 1 stroužek česneku
- 50 gramů cibule, na kousky
- 50 gramů mrkve, na kousky
- 30 gramů řapíkatého celeru, na kousky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 500 gramů drcených rajčat, konzervovaných
- 250 gramů ricotta sýru, scezeného
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 2352 kJ / 561 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Špagety all'Amatriciana
30 dk
Cuketové lasagne se sýrem
1u.
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40 min
Plněné cukety s rajčatovou rýží
1u. 40min
Zapečená rýže se zeleninou
1u.
Lilkové kari s kokosovým mlékem a arašídovým máslem
30 dk
Salát s quinou a granátovým jablkem
Žádné hodnocení
Kešu ořechy a zelenina s omáčkou z arašídového másla a rýží
45min
Zelenina s kokosovým mlékem a kari s rýží
1u.
Ratatouille s těstovinami - z jednoho hrnce
35min
Pizza alla Romana
1u. 40min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 dk