Treska v soli se smetanovým kaviárem
TM5 TM6

Treska v soli se smetanovým kaviárem

4.5 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 300 gramů filetů z tresky, s kůží (2 filety)
  • 100 gramů soli
  • 250 gramů smetany, min. 30 % tuku
  • 4 čajové lžičky červeného kaviáru
  • 500 gramů vody
  • pepř, čerstvě umletý
  • pažitka, čerstvá, nastříhaná

Nutriční hodnoty
na 1 porce
Kalorie
1395 kJ / 332 kcal
Protein
30.5 g
Sacharidy
2.6 g
Tuk
23 g
Vláknina
0.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty