
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů filetů z tresky s kůží (2 filety)
- 100 gramů soli
- 250 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 4 čajové lžičky červeného kaviáru
- 500 gramů vody
- pepř, čerstvě umletý
- pažitka, čerstvá nastříhaná
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 332 kcal / 1395 kJ
- Protein
- 30.5 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steak s rukolovým salátem
35min
Losos v zázvorové omáčce s kešu oříšky
30min
Candát s polentou z čerstvé kukuřice
1hod. 5min
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30min
Losos s pórkem a bylinkami
35min
Treska s citrusovým máslem
50min
Špagety s chřestovou omáčkou
55min
Avokádo plněné tuňákem
10min
Steaky z lososa s fazolkami a kari glazé
40min
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40min
Černé rizoto s chobotnicí
1hod. 15min
Krevetové kari
25min