Treska v soli se smetanovým kaviárem

Treska v soli se smetanovým kaviárem

4.7 3 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
2 porce

Suroviny

  • 300 gramů filetů z tresky s kůží (2 filety)
  • 100 gramů soli
  • 250 gramů smetany, min. 30 % tuku
  • 4 čajové lžičky červeného kaviáru
  • 500 gramů vody
  • pepř, čerstvě umletý
  • pažitka, čerstvá nastříhaná

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porce

Protein 30.5 g
Kalorie 1395 kJ / 332 kcal
Tuk 23 g
Vláknina 0.1 g
Sacharidy 2.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...