Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů filetů z tresky, s kůží (2 filety)
- 100 gramů soli
- 250 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 4 čajové lžičky červeného kaviáru
- 500 gramů vody
- pepř, čerstvě umletý
- pažitka, čerstvá, nastříhaná
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1395 kJ / 332 kcal
- Protein
- 30.5 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krůtí prso se špenátem a batátem
35 min
Jehněčí rolky s batátami a smetanovou omáčkou
50 min
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1 Std.
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40 min
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40 min
Acai smoothie bowl s banánem a mangem
15 Min
Pomerančovo-lososový špíz s jasmínovou rýží
1 Std.
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1 Std. 5 Min
Treska s citrusovým máslem
50 min
Restované kostky krůtího masa
15 Min
Čínské vermicelli s krevetami a česnekovou omáčkou
1 Std. 15 Min
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45 min