Zařízení & příslušenství
Treska v soli se smetanovým kaviárem
Příprava 10min.
Celkový 20min.
2 porce
Suroviny
-
300 gramů filetů z tresky s kůží (2 filety)
-
100 gramů soli
-
250 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
4 čajové lžičky červeného kaviáru
-
500 gramů vody
-
pepř, čerstvě umletý
-
pažitka, čerstvá nastříhaná
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
30.5 g
Kalorie
1395 kJ /
332 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
2.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sezónní speciality
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Omeleta s parmazánem
45min.
Čokoládová rakev (bez lepku)
1hod. 5min.
Tvarohovo-banánový dezert
15min.
Restované mrkvové tyčinky (200 gramů)
15min.
Restované proužky krůtího masa
15min.
Restované kostky krůtího masa
15min.
Chřest s rýží a citrónovou omáčkou sabayon
1hod.
Lososové burgery s citrónem a bylinkami s parmazánovou cuketou
30min.
Soté se žampiony, cuketou a sušenou šunkou
25min.
Losos se špenátem a divokou rýží
1hod. 15min.
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40min.
Marinované krevety
1hod. 10min.