Zařízení & příslušenství
Treska v soli se smetanovým kaviárem
Příprava 10min.
Celkový 20min.
2 porce
Suroviny
-
300 gramů filetů z tresky s kůží (2 filety)
-
100 gramů soli
-
250 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
4 čajové lžičky červeného kaviáru
-
500 gramů vody
-
pepř, čerstvě umletý
-
pažitka, čerstvá nastříhaná
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
30.5 g
Kalorie
1395 kJ /
332 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
2.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sezónní speciality
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
50min.
Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami
50min.
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1hod.
Dušené mrkvové a cuketové tagliatelle
35min.
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
1hod.
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min.
Losos s balzamikovým octem a cuketovými nudlemi
25min.
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
50min.
Losos se špenátem a divokou rýží
1hod. 15min.
Mořský okoun s citrónem a kuskusem s bylinkami
35min.
Kuře na bylinkách se zeleninou v páře
1hod.
Losos se zeleninou a kuskusem
40min.