Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů filetů z tresky, s kůží (2 filety)
- 100 gramů soli
- 250 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 4 čajové lžičky červeného kaviáru
- 500 gramů vody
- pepř, čerstvě umletý
- pažitka, čerstvá, nastříhaná
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1395 kJ / 332 kcal
- Protein
- 30.5 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sicilský krevetový salát
40 min
Pstruh se zelenou čočkou
35min
Steak s rukolovým salátem
35min
Smoothie bowl s borůvkami a morušemi
10min
Špagety s chřestovou omáčkou
55min
Citrónové kuře s chřestem
40 min
Pstruh na páře a květákové pyré
1h 10min
Chřest s pikantní jahodovou omáčkou
50min
Treska s citrusovým máslem
50min
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25min
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40 min
Losos s hráškem a citrónovým pestem
25min