Zařízení & příslušenství
Treska v soli se smetanovým kaviárem
Příprava 10min.
Celkový 20min.
2 porce
Suroviny
-
300 gramů filetů z tresky s kůží (2 filety)
-
100 gramů soli
-
250 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
4 čajové lžičky červeného kaviáru
-
500 gramů vody
-
pepř, čerstvě umletý
-
pažitka, čerstvá nastříhaná
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
30.5 g
Kalorie
1395 kJ /
332 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
2.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sezónní speciality
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45min.
Losos s pórkem a bylinkami
35min.
Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami
50min.
Avokádovo-rajčatová polévka
40min.
Kuličky z krůtího masa se zeleninovými tagliatelle a omáčkou tzatziki
1hod.
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40min.
Kuřecí stehna s bylinkovou salsou a salátem z bílých fazolí s rukolovým pestem
55min.
Sicilský krevetový salát
40min.
Rajčatová rýže
30min.
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40min.
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45min.
Losos na fenyklu s brokolicí v páře
30min.