
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di olio di semi di girasole
- 4 uova sode in quarti
- 3 cucchiai di erba cipollina fresca lavata e sminuzzata (2-3 mm)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 5 g di aceto di vino bianco
- 2 pizzichi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 201 kcal / 841 kJ
- Protein
- 4.9 g
- Tuk
- 20.1 g
- Sacharidy
- 0 g
Alternativní recepty
Kaiserschmarrn (pancake dolci con uvetta)
35min
Canederli allo speck
2h 40min
Canederli alle albicocche
1h 50min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1h 10min
Gnocchetti de gris
30min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1h 30min
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55min
Frittaten-Suppe (Zuppa di frittata in brodo)
50min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10min
Risotto al Teroldego
40min
Strangolapreti alla trentina
4h
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min