Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di olio di semi di girasole
- 4 uova sode in quarti
- 5 g di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di sale
- 3 cucchiai di erba cipollina fresca, lavata e sminuzzata (2-3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 841 kJ / 201 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 20.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi di polenta
25 min.
Schlutzkrapfen (ravioli di magro alla tirolese)
1 godz. 30 min
Gnocchi con la "fioreta"
30 Min
Zelten
2hod. 55min
Spatzle alla barbabietola
30 Min
Canederli allo speck
2 godz. 40 min
Gnocchetti de gris
30 Min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1u. 10min
Strangolapreti alla trentina
4h
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Spatzle agli spinaci
1h
Spatzle con salmone e zafferano
40 Min