Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di asparagi verdi, puliti
- 60 g di cipolla, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di burro, a pezzi
- 150 g di patate, a pezzi (3 cm)
- 100 g di spinaci baby freschi
- 425 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l), sbriciolato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 10 g di succo di limone
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di panna fresca liquida
- 10 foglie di prezzemolo fresche, tritate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 767 kJ / 183 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 705 mg
Alternativní recepty
Vellutata d'inverno
50min
Vellutata di riciclo
50min
Vellutata di asparagi
45 min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Vellutata di porcini
50min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45 min
Crema di asparagi e curcuma
35min
Vellutata di porri
40min
Crema di asparagi
50min
Vellutata di porri e carciofi con crostini saporiti
45 min
Vellutata di carote con pesto di foglie
40min
Passato di carote e asparagi con mandorle
30min