Kompatibilní verze
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Canederli
- 120 g di pane bianco raffermo a pezzi
- 100 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di burro
- 2 uova
-
50
g di formaggio tipo Graukäse a pezzi
nebo 50 g di Gorgonzola a pezzi - 20 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- 500 g di acqua
Salsa al Parmigiano reggiano
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1728 kJ / 413 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 26.5 g
- Tuk
- 27.6 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi verdi alla romana
1 godz. 20 min
Spatzle di zucca con salsiccia
1h
Purè di sedano rapa
35min
Gnocchi di spinaci
55 Min
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
1h
Malfatti bergamaschi
40min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1h 30min
Spatzle alla barbabietola
30 Min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 Min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1 Std. 10 Min
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Spatzle agli spinaci
1h