
Kompatibilní verze
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Canederli
- 120 g di pane bianco raffermo a pezzi
- 100 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 6 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di burro
- 2 uova
-
50
g di formaggio tipo Graukäse a pezzi
nebo 50 g di Gorgonzola tipo Graukäse a pezzi - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di farina tipo 00
- olio extravergine di oliva q.b.
- 500 g di acqua
Salsa al Parmigiano reggiano
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 413 kcal / 1728 kJ
- Protein
- 14.5 g
- Tuk
- 27.6 g
- Sacharidy
- 26.5 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Spatzle alla barbabietola
30min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1hod. 40min
Canederli allo speck
2hod. 40min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1hod. 10min
Salsa bolzanina
15min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Spatzle rosa con triglie e piselli
1hod.
Gnocchi alla romana al pepe nero con radicchio e speck
2hod. 10min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min
Malfatti bergamaschi
40min
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
1hod.
Spatzle agli spinaci
1hod.