Kompatibilní verze
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Canederli
- 120 g di pane bianco raffermo a pezzi
- 100 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di burro
- 2 uova
-
50
g di formaggio tipo Graukäse a pezzi
nebo 50 g di Gorgonzola tipo Graukäse a pezzi - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di farina tipo 00
- olio extravergine di oliva q.b.
- 500 g di acqua
Salsa al Parmigiano reggiano
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1728 kJ / 413 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 26.5 g
- Tuk
- 27.6 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 min
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
1 Std.
Salsa bolzanina
15 min
Spatzle agli spinaci
1 Std.
Gnocchi bicolore
2 Std.
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1 Std. 30 Min
Spatzle rosa con triglie e piselli
1 Std.
Canederli allo speck
2h 40 min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 Std. 10 Min
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.
Spatzle di zucca con salsiccia
1 Std.
Spatzle alla barbabietola
30 min