Kompatibilní verze
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Canederli
- 120 g di pane bianco raffermo a pezzi
- 100 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di burro
- 2 uova
-
50
g di formaggio tipo Graukäse a pezzi
nebo 50 g di Gorgonzola a pezzi - 20 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- 500 g di acqua
Salsa al Parmigiano reggiano
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1728 kJ / 413 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 26.5 g
- Tuk
- 27.6 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spatzle alla barbabietola
30 min
Spatzle agli spinaci
1h
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1 godz. 30 min
Canederli allo speck
2h 40min
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
1h
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 min
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40 min
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Gnocchi di spinaci
55 min
Gnocchi zucca e salmone
1h 5min
Spatzle di zucca con salsiccia
1h
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1h 40min