Kompatibilní verze
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa alla bolzanina
- 400 g di acqua
- 4 uova
- 80 g di cetriolini sott'aceto a tocchetti
- 40 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 100 g di yogurt bianco naturale
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
Asparagi e patate
- 600 g di acqua
- 650 g di patate piccole, con la buccia
- 1200 g di asparagi, puliti
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di zucchero
- 200 g di prosciutto tirolese
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2159 kJ / 516 kcal
- Protein
- 36.5 g
- Sacharidy
- 40.2 g
- Tuk
- 23.3 g
- Vláknina
- 9.2 g
Alternativní recepty
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 Min
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35min
Salsa bolzanina
15 Min
Spatzle agli spinaci
1h
Canederli allo speck
2sa 40 dk
Canederli alle albicocche
1h 50min
Asparagi e patate con salsa olandese
50min
Contorno di asparagi bianchi con salsa olandese allo yogurt
45 Min
Strangolapreti alla trentina
4h
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Spatzle alla barbabietola
30 Min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10min