Kompatibilní verze
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa alla bolzanina
- 400 g di acqua
- 4 uova
- 80 g di cetriolini sott'aceto a tocchetti
- 100 g di yogurt bianco naturale
- 40 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
Asparagi e patate
- 600 g di acqua
- 650 g di patate piccole, con la buccia
- 1200 g di asparagi, puliti
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di zucchero
- 200 g di prosciutto tirolese
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2159 kJ / 516 kcal
- Protein
- 36.5 g
- Sacharidy
- 40.2 g
- Tuk
- 23.3 g
- Vláknina
- 9.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schlutzkrapfen (ravioli di magro alla tirolese)
1 godz. 30 min
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35min
Contorno di asparagi bianchi con salsa olandese allo yogurt
45 min
Buchteln
4 godz.
Knodel
1 godz.
Torta russa di Verona
2 godz.
Spatzle alla barbabietola
30 min
Salsa bolzanina
15 min
Strangolapreti alla trentina
4 godz.
Spatzle verdi alla carbonara
1 godz.
Spatzle agli spinaci
1 godz.
Spatzle con salmone e zafferano
40 min