Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 - 6 dried pig tendons, soaked overnight
- 2200 g water
- 30 g fresh ginger, smashed
- 2 stalks spring onions, cut in halves
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 20 g cooking oil
- 60 g shallots
- 4 garlic cloves, with skin, smashed
- 1 star anise
- 2 cloves
- 400 g soft bone pork ribs, cut in pieces (3 cm)
- 30 g light soy sauce
-
30
g dark soy sauce
nebo 30 g date caramel - 10 g lump sugar
- 5 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, cut into halves
- 1 tsp salt, adjust to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 837 kJ / 200 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 1180 mg
Alternativní recepty
Sweet and sour pork ribs
40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min.
Rice Wine Chicken
30min
Braised pork belly
55min
Yam Rice
45min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Salted Chicken
5h 10min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3u. 15min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.