![Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5855eddf-df49-4c7f-b044-bb9f7d6ee352/Derivates/cb8514a1-7185-4dfa-8525-b10855acb1a4.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 - 6 dried pig tendons, soaked overnight
- 2200 g water
- 30 g fresh ginger, smashed
- 2 stalks spring onions, cut in halves
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 20 g cooking oil
- 60 g shallots
- 4 garlic cloves, with skin, smashed
- 1 star anise
- 2 cloves
- 400 g soft bone pork ribs, cut in pieces (3 cm)
- 30 g light soy sauce
-
30
g dark soy sauce
nebo 30 g date caramel - 10 g lump sugar
- 5 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, cut into halves
- 1 tsp salt, adjust to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 837 kJ / 200 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 1180 mg
Alternativní recepty
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min
Yam Rice
45min
Salted Fish Pork Belly
30min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Korean Ginseng Chicken
1h 10min
Rice Wine Chicken
30min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25 min
Braised pork belly
55min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 godz. 15 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min