
Zařízení & příslušenství
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
Příprava 10min
Celkový 1hod. 50min
5 portions
Suroviny
-
dried pig tendons soaked overnight5 - 6
-
water2200 g
-
fresh ginger smashed30 g
-
spring onions cut in halves2 stalks
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
cooking oil20 g
-
shallots60 g
-
garlic cloves with skin, smashed4
-
star anise1
-
cloves2
-
soft bone pork ribs cut in pieces (3 cm)400 g
-
light soy sauce30 g
-
dark soy sauce30 g
-
lump sugar10 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, cut into halves5
-
salt adjust to taste1 tsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
200 kcal /
837 kJ
Protein
19 g
Tuk
8 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
2 g
Sodík
1180 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 recept
Mezinárodní
Mezinárodní