Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 - 6 dried pig tendons, soaked overnight
- 2200 g water
- 30 g fresh ginger, smashed
- 2 stalks spring onions, cut in halves
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 20 g cooking oil
- 60 g shallots
- 4 garlic cloves, with skin, smashed
- 1 star anise
- 2 cloves
- 400 g soft bone pork ribs, cut in pieces (3 cm)
- 30 g light soy sauce
-
30
g dark soy sauce
nebo 30 g date caramel - 10 g lump sugar
- 5 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, cut into halves
- 1 tsp salt, adjust to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 837 kJ / 200 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 1180 mg
Alternativní recepty
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Braised pork belly
55 min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Yam Rice
45 Min
Hakka Yam Abacus
20 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
White Radish Pork Rib Soup
3h