
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 - 6 dried pig tendons soaked overnight
- 2200 g water
- 30 g fresh ginger smashed
- 2 stalks spring onions cut in halves
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 20 g cooking oil
- 60 g shallots
- 4 garlic cloves with skin, smashed
- 1 star anise
- 2 cloves
- 400 g soft bone pork ribs cut in pieces (3 cm)
- 30 g light soy sauce
-
30
g dark soy sauce
nebo 30 g date caramel - 10 g lump sugar
- 5 dried shiitake mushrooms soaked to soften, cut into halves
- 1 tsp salt adjust to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 200 kcal / 837 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 1180 mg
Alternativní recepty
Taiwanese three cup chicken
20min
Korean Ginseng Chicken
1hod. 10min
Salted Fish Pork Belly
30min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2hod. 25min
Spring onion pork ribs
1hod.
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3hod. 10min
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Nyonya Fish Maw Soup
1hod. 10min
Sweet and sour pork ribs
40min
Braised pork belly
55min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min