Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g cold water
- 20 g spring onions, chopped
- 10 g fresh ginger, sliced
- 300 g prawn flesh, cold
- 30 g egg white, cold
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 20 g tapioca starch
- 1 tsp salt, adjust to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 1657 kJ / 396 kcal
- Protein
- 58 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 4877 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 Std. 25 Min
Yu Sang
1 Std.
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 Min
Yam Rice
45 Min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1h 5 min.
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5 min.
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Shallot Oil
25 Min