Kompatibilní verze
Risotto z wędzonym pstrągiem, selerem naciowym i orzechami włoskimi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g orzechów włoskich, łuskanych
- 35 g sera parmezan, pokrojonego na kawałki
- 80 g cebuli, przekrojonej na pół
- 120 g selera naciowego, pokrojonego w 1 cm plastry
- 30 g masła
- 350 g ryżu do risotto
- 80 g białego wina, wytrawnego
- 650 g bulionu rybnego (patrz wskazówka)
- ½ łyżeczki soli (volitelně)
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 80 g śmietany, min. 30% tłuszczu (volitelně)
- 125 g filetów z pstrąga, wędzonych, bez skóry, pokrojonych na kawałki
- Nutriční hodnoty
- na 4 porcje
- Kalorie
- 10528.1 kJ / 2514.6 kcal
- Protein
- 83 g
- Sacharidy
- 309.2 g
- Tuk
- 106.7 g
- Vláknina
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto szparagowe
20 Min
Risotto z jarmużem
50 Min
Risotto z cukinią i serem feta
30 Min
Risotto z boczkiem i cukinią
40 Min
Risotto z dorszem, groszkiem i miętą
40 Min
Spaghetti z kaparami i anchois
35min
Risotto z gruszkami i serem gorgonzola
50 Min
Risotto z łososiem i bulwą kopru włoskiego
35min
Risotto z cukinii
45min
Risotto dyniowe z boczkiem
35min
Risotto z burakami i balsamico
40 Min
Risotto z zielonym groszkiem i boczkiem
35min