Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bio-Zitrone
- 2 Bio-Orangen
- 150 g rote Zwiebeln, halbiert
- 1100 g frische Weichseln, entkernt
- 20 g Sonnenblumenöl
-
3
Zweige frischer Rosmarin, Nadeln abgezupft
nebo 1 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt - 2 TL eingelegter grüner Pfeffer
- 2 TL Kubebenpfeffer, ganz "Feine Prise" (siehe Tipp)
- 2 TL Tellicherry Pfeffer, ganz "Feine Prise" (siehe Tipp)
- ¼ TL Zimt, gemahlen
- 5 Gewürznelken
- 300 g Rohrohrzucker
- 1 TL Salz, unjodiert
- 2 TL Tonkabohnen-Vanillezucker (z. B. Tahiti-Blütenmischung von "Feine Prise", siehe Tipp)
- 50 g Himbeeressig
- 150 g Wermut
- 800 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1298 kJ / 311 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Eier mit Kräutersauce und Osterhasenkeksen
50min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2 godz. 30 min
Kirschenchutney
1h 5min
Heidelbeer-Blutorangen-Marmelade mit Ingwer
30 min
Ribiselgelee
55min
Kräutertopfen
15 min
Marillenkuchen
1 Std. 30 Min
Marillenmarmelade
35min
Apfelkren
40 Min
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1 Std. 20 Min
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min
Orangenmarmelade "Die Englische"
1 Std. 10 Min