Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Gurke, in Stücken
- 1 Limette, geachtelt
- ½ - 1 Bund frische Petersilie, nach Geschmack, Blättchen abgezupft
- 2 Stängel frische Minze, Blättchen abgezupft, etwas mehr zum Dekorieren
- 2 Stängel frischer Estragon, Blättchen abgezupft
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 200 g Zucchini, in Stücken
- 300 g Karfiolröschen
- 200 g Paradeiser, halbiert, entkernt
- 10 g Senf
- 60 g Olivenöl
- 20 g Balsamico, weiß
- ½ TL Salz
- 1 Msp. Pfeffer, frisch gemahlen
- 40 g Pinienkerne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 694 kJ / 166 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 3.4 g
Alternativní recepty
Quinoa-Gemüse-Salat
30min
Avocado-Gurken-Salat
20min
Grünkohltaboulé mit Süßkartoffelchips
40min
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50 Min
Saurer Tofu mit Wurzelgemüse (vegan)
40min
Kräuter-Bulgur mit Shiitakepilzen und Rahmrüben (vegan)
1h
Warmer Linsen-Spargelsalat
1h
Bohnen-Tomaten-Salat
30min
Mexikanischer Salat mit Avocado-Dressing
2hod. 15min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern (vegan)
45 Min
Quinoasalat mit Gemüse und Kräutern
35min
Winterlicher Quinoasalat
40min