Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 - 300 g Knollensellerie, ungeschält
- 150 - 180 g Äpfel, ungeschält
- 500 g Wasser
- 2 Gewürznelken
- 1 TL Zitronenschale
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 60 g Schalotten, halbiert
- 20 g Butter
- 1 EL Dinkelmehl
- 125 g Weißwein
- 125 g Apfelsaft
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 70 g Schlagobers
- Zitronenmelisse, frisch, zum Dekorieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 870 kJ / 208 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 377 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Selleriesuppe mit Kurkuma & RUPP Emmentaler
35 min
Curry-Kürbissuppe mit Karottenstroh
40 min
Kohlrabi-Erbsen-Cremesuppe mit Radieschen
35 min
Felchenfilets mit Apfelkren und Rote-Rüben-Salat
35 min
Erdäpfel-Lauch-Suppe mit Brotchips
40 min
Karfiolsuppe mit gelben Linsen
35 min
Menü: Karotten-Ingwer-Suppe; Gefüllte Gans mit Rotkraut und Schwarzwälderkirsch-Dessert
5h 30min
Kohlsprossen-Maroni-Gemüse
20min
Sellerie-Apfel-Suppe
30 min
Kürbissuppe mit Paradeiser
30 min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35 min
Zucchinisuppe mit Cashewkernen
25 min