Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
60
g Semmelwürfel
nebo 60 g Weißbrot, altbacken, in Stücken - 80 g Kürbiskerne, etwas mehr zur Dekoration
- 30 g Kürbiskernöl
- 20 g Olivenöl
- 20 g Balsamico-Essig
- ¾ TL Salz, etwas mehr zum Würzen
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zum Würzen
- 10 g Estragonsenf
- 1 TL Honig
- 20 g Wasser
- 40 g rote Zwiebeln, halbiert
- 200 g Cocktailparadeiser
- 200 - 250 g grüner Salat (z. B. Häuptelsalat und/oder Vogerlsalat)
- 200 g Käferbohnen, aus der Dose
- 1 Ei (Größe M)
- 2 EL Milch
- 3 - 4 EL Weizenmehl, universal
- 400 g Öl zum Backen
- 500 - 600 g Hühnerfilets
- Zitronensaft zum Beträufeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2543 kJ / 608 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 682 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3h
Gefülltes Brathenderl
1 godz. 45 min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 min
Erdäpfelsalat
1 godz.
Wraps mit Curry-Huhn
25 Min
Eiernockerl
30 Min
Huhn süß-sauer mit Basmatireis
50 min
Mühlviertler Bierschnitzel mit Erdäpfel-Vogerlsalat
2 Std.
Schweinslungenbraten mit Letscho und Ei
1 godz.
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1 godz. 40 min