
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
60
g Semmelwürfel
nebo 60 g Weißbrot, altbacken in Stücken - 80 g Kürbiskerne etwas mehr zur Dekoration
- 30 g Kürbiskernöl
- 20 g Olivenöl
- 20 g Balsamico-Essig
- ¾ TL Salz etwas mehr zum Würzen
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen etwas mehr zum Würzen
- 10 g Estragonsenf
- 1 TL Honig
- 20 g Wasser
- 40 g rote Zwiebeln halbiert
- 200 g Cocktailparadeiser
- 200 - 250 g grüner Salat (z. B. Häuptelsalat und/oder Vogerlsalat)
- 200 g Käferbohnen, aus der Dose
- 1 Ei (Größe M)
- 2 EL Milch
- 3 - 4 EL Weizenmehl, universal
- 400 g Öl zum Backen
- 500 - 600 g Hühnerfilets
- Zitronensaft zum Beträufeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 608 kcal / 2543 kJ
- Protein
- 44 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 39 g
- Vláknina
- 6 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 682 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beiriedschnitte mit Pesto Tagliatelle auf Kürbisgemüse
1hod.
Wraps mit Hendlfleisch und Mais
40min
Schweinslungenbraten mit Letscho und Ei
1hod.
Chimichangas
45min
Mühlviertler Bierschnitzel mit Erdäpfel-Vogerlsalat
2hod.
Wraps mit RUPP Cheddar und gebratener Hühnerbrust
35min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min
Faschierte Laibchen
35min
Huhn süß-sauer mit Basmatireis
50min
Rindsrouladen
1hod. 30min
Gefülltes Brathenderl
1hod. 45min