Sopa de trucha del Órbigo

Sopa de trucha del Órbigo

4.6 50 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
6 raciones

Suroviny

  • 6 - 8 dientes de ajo
  • 60 g de cebolla
  • 60 g de pimiento verde
  • 100 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 pastilla de caldo
  • 1 hoja de laurel seca
  • 3 cucharadas rasas de pimentón
  • 1500 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 6 filetes de trucha con piel sin espinas, cortados en 3 trozos c/u
  • 200 g de pan rústico de pueblo (del día anterior) cortado en rebanadas finas

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 23.46 g
Kalorie 1537 kJ / 368 kcal
Tuk 22.43 g
Vláknina 1.66 g
Sacharidy 17.99 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...