Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 - 8 dientes de ajo
- 60 g de cebolla
- 60 g de pimiento verde
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 pastilla de caldo
- 1 hoja de laurel seca
- 3 cucharadas rasas de pimentón
- 1500 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 6 filetes de trucha con piel sin espinas, cortados en 3 trozos c/u
- 200 g de pan rústico de pueblo (del día anterior) cortado en rebanadas finas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1537 kJ / 368 kcal
- Protein
- 23.46 g
- Sacharidy
- 17.99 g
- Tuk
- 22.43 g
- Vláknina
- 1.66 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa a la riojana
45 Min
Sopa de berberechos y gambones
50min
Sopa marinera asturiana
30 Min
Sopa de ajo
40min
Manzanas rellenas de morcilla
40min
Setas de cardo con gambas
40min
Sopa de ajo con pescado
45 Min
Truchas en escabeche
12h 30min
Sopa armenia de repollo
50min
Patatas a la importancia con gambones y chirlas
1h 10min
Porrusalda con calabaza
50min
Bacalao confitado al ajoarriero
1h