
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 - 8 dientes de ajo
- 60 g de cebolla
- 60 g de pimiento verde
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 pastilla de caldo
- 1 hoja de laurel seca
- 3 cucharadas rasas de pimentón
- 1500 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 6 filetes de trucha con piel sin espinas, cortados en 3 trozos c/u
- 200 g de pan rústico de pueblo (del día anterior) cortado en rebanadas finas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 368 kcal / 1537 kJ
- Protein
- 23.46 g
- Tuk
- 22.43 g
- Sacharidy
- 17.99 g
- Vláknina
- 1.66 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buey de mar relleno a la provenzal
2hod.
Sorropotún cántabro con chicharro
40min
Bonito a la riojana
50min
Sopa de ajo
40min
Bacalao confitado al ajoarriero
1hod.
Sopa marinera asturiana
30min
Setas de cardo con jamón
25min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Bacalao en salsa verde
30min
Marmitako
40min
Caldo gallego exprés
30min