![Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0462E430-9D20-4122-BC9C-F9D58E0C4103/Derivates/C2A2FD98-19AF-47A9-837E-38350B7B32C8.jpg)
Kompatibilní verze
Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de cebolla en trozos
- 80 g de mantequilla
- 600 g de peras conferencia (peladas, sin semillas y troceadas)
- 2 vainas de vainilla (abiertas por la mitad longitudinalmente y raspadas)
- 100 g de vino Pedro Ximénez
- 2000 g de sal gorda
- 2 magrets de pato
- 500 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1389 kJ / 332 kcal
- Protein
- 27.32 g
- Sacharidy
- 12.56 g
- Tuk
- 19.2 g
- Vláknina
- 3.19 g
Alternativní recepty
Steak tartare
30 min
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50min
Tartar de bacalao y sandia
40 min
Blinis con tartar de salmón
1 Std. 20 Min
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25 min
Vichyssoise
2h 20min
Magrets de pato con peras
1 godz.
Rape al limón con anchoas
25 min
Rodaballo al vapor con uvas
30 min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25h
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 min
Popietas de gallo con salsa de mantequilla y limón
20 min