Kompatibilní verze
Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de cebolla en trozos
- 80 g de mantequilla
- 600 g de peras conferencia (peladas, sin semillas y troceadas)
- 2 vainas de vainilla (abiertas por la mitad longitudinalmente y raspadas)
- 100 g de vino Pedro Ximénez
- 2000 g de sal gorda
- 2 magrets de pato
- 500 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1389 kJ / 332 kcal
- Protein
- 27.32 g
- Sacharidy
- 12.56 g
- Tuk
- 19.2 g
- Vláknina
- 3.19 g
Alternativní recepty
Steak tartare
30 min
Canelones de calabacín y salmón con salsa al curry
30 min
Langostinos al romesco
15 min
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30 min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1 Std.
Magret de pato con salsa de granada
45 Min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 Std.
Popietas de gallo con salsa de mantequilla y limón
20 min
Magret de pato en papillote con salsa de naranja (Magret de canard en papillote, sauce à l'orange)
2 Std. 15 Min
Bisque de bogavante
50min
Huevos de codorniz en champiñón sobre salsa duxelles
30 min
Magret de pato con salsa de cerezas
45 Min