Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla
TM31 TM5 TM6

Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla

4.4 (16 hodnocení)

Suroviny

  • 300 g de cebolla en trozos
  • 80 g de mantequilla
  • 600 g de peras conferencia (peladas, sin semillas y troceadas)
  • 2 vainas de vainilla (abiertas por la mitad longitudinalmente y raspadas)
  • 100 g de vino Pedro Ximénez
  • 2000 g de sal gorda
  • 2 magrets de pato
  • 500 g de agua

Nutriční hodnoty
na 1 ración
Kalorie
1389 kJ / 332 kcal
Protein
27.32 g
Sacharidy
12.56 g
Tuk
19.2 g
Vláknina
3.19 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty