Zařízení & příslušenství
Braised Dongpo Pork
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
8 portions
Suroviny
-
water1800 g
-
pork belly, with skin 5 centimeters thick600 gram
-
fresh ginger15 g
-
spring onion30 g
-
fresh red chillies1
-
soy sauce180 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)180 g
-
rock sugar80 g
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1407.8 mg
Protein
9.3 g
Kalorie
1962.1 kJ /
469 kcal
Tuk
39.9 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
14.5 g
Sacharidy
10.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Open Cooking
32 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Thai Volcano Spare Ribs
2hod.
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2hod.
Sweet and Sour Pork Ribs
40min.
Ginger Coriander Steamed Fish
Žádné hodnocení
Little mug gingerbread houses
5hod. 30min.
Authentic Pad Thai
40min.
Green mussels in wine and garlic sauce
45min.
Zesty Green Goddess Power Salad
20min.
Beer batter fish
40min.
Gambas
10min.
Salt Bread
2hod.
Fast and Super Easy Noodles
15min.