Zařízení & příslušenství
Braised Dongpo Pork
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
8 portions
Suroviny
-
water1800 g
-
pork belly, with skin 5 centimeters thick600 gram
-
fresh ginger15 g
-
spring onion30 g
-
fresh red chillies1
-
soy sauce180 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)180 g
-
rock sugar80 g
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1407.8 mg
Protein
9.3 g
Kalorie
1962.1 kJ /
469 kcal
Tuk
39.9 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
14.5 g
Sacharidy
10.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Open Cooking
32 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Kam Heong Chicken
1hod. 20min.
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
25min.
Prawn Chive Dumplings
1hod. 30min.
Oil Free Braised Chicken Wings
50min.
Sweet and Sour Pork Ribs
40min.
Black sesame cream soup
15min.
Egg Cream
1hod. 10min.
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Embotido
Žádné hodnocení
Pinakbet
15min.
Chicken adobo
30min.
Mantao
1hod.