Braised Dongpo Pork

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
8 portions

Suroviny

  • water
    1800 g
  • pork belly, with skin 5 centimeters thick
    600 gram
  • fresh ginger
    15 g
  • spring onion
    30 g
  • fresh red chillies
    1
  • soy sauce
    180 g
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
    180 g
  • rock sugar
    80 g

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1407.8 mg
Protein 9.3 g
Kalorie 1962.1 kJ / 469 kcal
Tuk 39.9 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 14.5 g
Sacharidy 10.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...