Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Rote Bete, in Stücken
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 350 g Rotkohl, in Streifen
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 20 g Kürbiskernöl
- 20 g Honig, flüssig
- 60 g Rotweinessig
- 2 TL Kümmelsamen
- 1 ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 250 g Brötchen, vom Vortag, in Stücken
- 250 g Bergkäse, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 10 Stängel Petersilie, abgezupft
- 70 g Butter
- 150 g Milch
- 3 Eier (Kl. M)
- 1 Prise Majoran, getrocknet
- 2 Prisen Muskat
- 500 g Wasser
- 30 g Kürbiskerne
- 20 Salbeiblätter
- 3 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3748 kJ / 895 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 57 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sellerieschnitzel mit Parmesan-Panade und Joghurtsauce
1h
Spinatknödel auf Tomatenragout
1h
Rote-Bete-Schmarrn mit Knoblauchdip
50min
Kürbis-Sauerkraut mit Semmelknödeln
1 Std. 10 Min
Lauwarmer Rote-Bete-Salat mit Halloumi
1h
Bärlauchknödel mit Tomatensugo
1 Std. 10 Min
Käseknödel mit lauwarmem Gemüsesalat
2h 10min
Austernpilzknödel mit Rettichsalat und Teriyakisauce
1h 5min
Kas-Press-Knödel
45min
Polenta-Möhren-Ecken mit Rahm-Kräuterseitlingen
55min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1h 15min
Kürbis-Serviettenknödel mit Pilz-Spinat-Rahm
45min