Sellerieschnitzel mit Parmesan-Panade und Joghurtsauce

Sellerieschnitzel mit Parmesan-Panade und Joghurtsauce

4.4 605 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 1hod.
4 Portionen

Suroviny

  • Parmesan in Stücken
    50 g
  • Weißbrot oder Toastbrot, altbacken, in Stücken
    80 g
  • Wasser
    500 g
  • Salz und etwas mehr für die Selleriescheiben
    ½ TL
  • Kartoffeln in Stücken
    700 g
  • Knollensellerie (ca. 800 g), in Scheiben (1,5 cm)
    1
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Mehl
    50 g
  • Eier verquirlt
    2
  • Butterschmalz zum Braten
Joghurtsauce:
  • gemischte Kräuter z.B. Petersilie, Schnittlauchröllchen, Dill o.ä.
    ½ Bund
  • Sahnejoghurt
    300 g
  • Salz
    2 Prisen
  • Pfeffer
    1 Prise
  • Curry
    ¼ TL

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 16 g
Kalorie 2208 kJ / 527 kcal
Tuk 29 g
Vláknina 11.5 g
Sacharidy 49 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...