Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Wasser zum Kochen
- 200 g Räucherlachs, in Scheiben
- 8 Stängel Dill, abgezupft
- 1 Schalotte
- 20 g Butter
- 400 g Linguine
- 1 TL Salz
- 80 g Wermut, weiß (z.B. Noilly Prat)
- 200 g Crème fraîche
- 20 g Kapern, eingelegt (Nonpareilles), abgetropft
- 1 Prise Zucker
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2794 kJ / 668 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 26 g
Alternativní recepty
Garnelen Pasta Aglio Olio
35min
Pfifferlinge in Speckrahm
55min
Lachs-Linguine
30min
Linguine mit Krabben und Garnelen
25min
Pasta mit Tomatenbutter und Kabeljau
35min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35min
Zitronen-Lachs-Pasta
1 Std.
Linguine mit Lachs und Wodkasauce
20min
Kräuter-Risotto mit Räucherforelle
35min
Penne in Lachs-Sahne-Sauce
40min
Spargel-Lachs-Sauce zu Nudeln
35min
Lachs-Krabben-Pasta
35min