Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Wasser zum Kochen
- 200 g Räucherlachs, in Scheiben
- 8 Stängel Dill, abgezupft
- 1 Schalotte
- 20 g Butter
- 400 g Linguine
- 1 TL Salz
- 80 g Wermut, weiß (z.B. Noilly Prat)
- 200 g Crème fraîche
- 20 g Kapern, eingelegt (Nonpareilles), abgetropft
- 1 Prise Zucker
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2794 kJ / 668 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 26 g
Alternativní recepty
Lachs-Linguine
30min
Penne in Lachs-Sahne-Sauce
40min
Tomaten-Garnelen-Sauce
25 Min
Zitronen-Lachs-Pasta
1 Std.
Orzo-Pasta mit Lachs und Spinat
40min
Lachsfilets in Sherrysauce
35min
Linguine mit Lachs und Wodkasauce
20 Min
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20 Min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35min
Linguine mit Krabben und Garnelen
25 Min
Spargel-Lachs-Sauce zu Nudeln
35min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35min